Η απάντηση της Θεοφανίας Παπαθωμά για την ανάρτηση της για το YFSF

Η απάντηση της Θεοφανίας Παπαθωμά  για την ανάρτηση της για το YFSF
H Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Πρωινό για την πολυσυζητημένη ανάρτηση της για το «Your Face Sounds Familiar» στην οποία φάνηκε να φωτογραφίζει τον Δημήτρη Σταρόβα.

Να θυμίσουμε πως η γνωστή ηθοποιός είχε γράψει στον προσωπικό της λογαριασμό: «Μπράβο στους συμμετέχοντες στο Your Face Sounds Familiar 5. Μεγάλα ταλέντα! Πολύ δύσκολο αυτό που κάνουν και το κάνουν άψογα όλοι ανεξαιρέτως. Η επιτροπή είναι καλή, θα θέλαμε βέβαια ανθρώπους που είναι σε θέση να κάνουν ανάλογα πράγματα, για να μπορούν να κρίνουν δίκαια και να αποφύγουμε τους κομπλεξισμούς. Φωτεινή επιλογή η Μιμή Ντενίση, λαμπερή κι εύστοχη. Καθόλου ευχάριστο το ύφος 100 καρατίων, ενώ δεν μπορείς να κουνήσεις το πόδι σου, οι εκφράσεις λαχαναγοράς τύπου “ωραία γκόμενα” και να προσπαθείς να βγάλεις ντε και καλά “λίγους”, καταξιωμένους και ταλαντούχους ηθοποιούς. Μειώνει την εικόνα μιας κατά τ' άλλα άρτιας παραγωγής».

Η Θεοφανία Παπαθωμά ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αν ήξερα ότι θα γίνει τόσος ντόρος δεν θα το έγραφα. Γιατί δεν θέλω να στενοχωρώ ανθρώπους και αυτά που είπα είχαν στόχο μόνο τα λεγόμενα και όχι τον άνθρωπο που τα είπε. Το έγραψα γιατί θεωρώ πως αυτά τα παιδιά είναι εξαιρετικά ταλέντα και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να τα μειώσει έστω και για πλάκα. Όποιος είναι στην κριτική επιτροπή δεν μπορεί να είναι χλευαστικός. Σε γενικές γραμμές αυτή η επιτροπή είναι από τις πιο χαλαρές και συμπαθητικές που έχουμε δει».Scroll To Top