Θύελλα αντιδράσεων έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες μετά την αλλαγή της τελευταίας στιγμής, που έγινε το βράδυ της Πέμπτης (29/10), στο πρόγραμμα του Alpha, όταν η εκπομπή «Tik Talk» με καλεσμένο τον Γρηγόρη Πετράκο, δεν προβλήθηκε ποτέ, ενώ αντικαταστάθηκε από την ξένη ταινία «Ένοχο μυστικό».

Την ίδια στιγμή, ντόρος δημιουργήθηκε και με ένα βίντεο που δημοσίευσε ο Γρηγόρης Πετράκος, στο οποίο εκφράσει δημόσια τις απόψεις για τον κορωνοϊό.

Η σύζυγος του τραγουδιστή, Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» και ρωτήθηκε για το συμβάν.

«Έγινε η προβολή της εκπομπής; Τι να πω εγώ τώρα; Δεν έχουμε μοιραστεί τίποτα με τον Γρηγόρη, γιατί εγώ δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ και δεν προλαβαίνουμε ούτε να συναντηθούμε. Αλλά, αυτά που δήλωσε ο Γρηγόρης δεν ήταν δική του άποψη, ήταν αναδημοσίευση στατιστικών, κρατικών και διεθνών φορέων και επιστημονικές μελέτες διακεκριμένων γιατρών. Δεν είπε κάτι δικό του.

Δε διάβασα τα σχόλια που έγραψαν. Είδα κάποια κάτω από το ποστ του Γρηγόρη και ήταν καλά. Ο Γρηγόρης δεν έχει κάνει τη δική του γνωμάτευση, αναπαρήγαγε γνωματεύσεις άλλων γιατρών. Αυτά υπήρχαν στο διαδίκτυο, είναι προσβάσιμα σε όλους. Δεν τα έβγαλε στο φως ο Γρηγόρης», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!