Καλεσμένη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν το βράδυ της Δευτέρας η Ελένη Φουρέιρα, η οποία αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις sexy  εμφανίσεις της αλλά και τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει υποβληθεί.

«Όλα χρειάζονται ένα μέτρο σε αυτή τη ζωή. Είμαι υπέρ των επεμβάσεων και οτιδήποτε κάνει έναν άνθρωπο να νιώθει πολύ ωραία με τον εαυτό του. Και εγώ έκανα το στήθος μου πριν 3 χρόνια και ένιωσα πολύ ωραία με τον εαυτό μου.

Ήταν κάτι που πάντα ήθελα να το φτιάξω. Αλλά έχει να κάνει με το πώς είσαι σαν άνθρωπος. Αν σου αρέσουν οι υπερβολές ή όχι. Εμένα γενικά δε μου αρέσουν οι υπερβολές και έχω και βελονοφοβία. Αλλά ό,τι χρειαστεί να το κάνω και με κάνει να νιώσω καλύτερα το κάνω.

Είμαι πάρα πολύ υπέρ. Δεν είμαι καθόλου κατά. Αλλά όλα χρειάζονται να έχεις καλή αισθητική. Το πέρασμα του χρόνου το έχω σκεφτεί και υπάρχουν φορές που λέω γιατί πρέπει να μεγαλώνουμε; Από την άλλη λέω πρέπει να μεγαλώνουμε για να νιώσουμε αυτό που πρέπει να νιώσουμε σε εκείνη τη στιγμή και εκείνη την ηλικία» εξήγησε η τραγουδίστρια.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!