Καλεσμένη στο πλατό στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», ήταν το πρωί της Παρασκευής η μία από τις δύο νικήτριες του GNTM, Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία μεταξύ άλλων για τη σχέση της και τον λόγο του χωρισμού της από τον Γιάννη Χαλβατζή.

«Δεν είδα το επεισόδιο για να μην ταραχτώ. Η πρόταση γάμου δεν ισχύει. Ήταν απλά ένα δαχτυλίδι. Δεν ήταν μονόπετρο. Απλά είπα πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή, γιατί δε μπορούσα να το φορέσω για να μην επηρεάσω το styling. Δεν είχα τσέπες. Την ώρα που τον είδα είπα ή θα κλάψω η θα σκεφτώ τις δυο στρώσεις make up που φοράω. Εγώ πρώτη φορά στη ζωή μου έβαλα έναν στόχο. Να φτάσω στον τελικό του GNTM και να το κερδίσω. Δεν ήθελα τίποτα να επηρεάσει τον στόχο μου. Υπάρχει αγάπη με τον Γιάννη.

Είναι μια σχέση δύο χρόνων πια. Όχι σα σύντροφοι, αλλά υπάρχει αγάπη και στήριξη. Υπάρχει και κατανόηση πως εγώ είμαι σε μια ηλικία που μπορώ να χτίσω την καριέρα μου. Ο Γιάννης έχει την αντίληψη να κάνει πίσω και να μου αφήσει τον χώρο μου. Μετά την έξοδό μου από το GNTM βρεθήκαμε, κάναμε κάποιες βόλτες. Και μετά αποφάσισα πως είναι καιρός να προχωρήσω μόνη μου. Γιατί χρειάζεται στοχοπροσήλωση, ενέργεια και δύναμη και δεν είμαι έτοιμη να δώσω ενέργεια σε έναν άνθρωπο. Είναι εγωιστικό να τον κρατάω στο πλευρό μου χωρίς να μπορώ να του δώσω αυτά που πρέπει να του δώσω» εξήγησε η Κάτια Ταραμπάνκο.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!