Η Μαρία Αντωνά μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» έδωσε τη δική της απάντηση στα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Εμαννουήλ τόσο για την ίδια όσο και τις αιχμές που άφησε για τον σύντροφό της Άρη Σοϊλέδη και τη σχέση του με τη Σοφιάννα.

«Ψήφισα τον Άρη και τον έβγαλα υποψήφιο και από την κάλπη βγήκε και η Σοφιάννα. Άρα το ζευγαράκι του Αγίου Δομίνικου ψηφίστηκαν και οι δύο από τους μπλε, ποιος να το περίμενε. Χαίρομαι γιατί θέλω να καταλάβουν πόσο άσχημο είναι να είσαι στον τάκο και θέλω ο κόσμος να ψηφίσει με σωστά κριτήρια και ή θα διώξει τη Σοφιάννα ο κόσμος και στο παιχνίδι αυτό πρέπει να μπει και η Μαρία.

Η Μαρία είναι η σύντροφος του Άρη, που πρέπει να δώσει πάρα πολλά λεφτά για να διώξει τη Σοφιάννα, γιατί σίγουρα θα θέλει αυτό το ζευγαράκι να χωριστεί. Γιατί αυτό το ζευγαράκι έχει δημιουργήσει πολλές φωτιές εδώ, έχουν γίνει τα πάνω κάτω. Αναρωτιέμαι πραγματικά τι καούρα έχει ο Άρης για να μη φύγει η Σοφιάννα.

Με έπιασε πριν από το συμβούλιο και μου έλεγε τι να ψηφίσω και να μην ψηφίσω τη Σοφιάννα. Τον έκαιγε ο ποπός του, τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί. Τι θα του λείψει από τη Σοφιάννα απορώ, μάλλον δεν απορώ, ξέρω. Τόση καούρα πάλι με βάζει σε σκέψεις, αλλά πάλι καταλαβαίνω τον λόγο.

Πραγματικά τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια Αρούλη μου, μας το έχεις αποδείξει. Έχεις καεί και σε έχει πάει να για το τι θα γίνει αν σου φύγει η Σοφιάννα σου» ήταν τα λόγια του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ.

Η Μαρία Αντωνά, για ακόμη μια φορά τόνισε πως όσα λέει το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν την επηρεάζουν αλλά προειδοποίησε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ πως σύντομα θα βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο για να πιουν καφέ και να του τα πει.

«Θα ετοιμάσω βαλίτσες εγώ για έπαθλο επικοινωνίας συντρόφων. Είναι θέμα χρόνου να παραβρεθώ. Όταν γίνει αυτό εγώ θα βάλω καφέ και θα του τα πω. Αυτό δείχνει μέχρι που μπορεί να φτάσει για τα λεφτά ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Εγώ λυπάμαι που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι και που προβάλλονται και μπορεί να δημιουργήσουν διάφορες υπόνοιες και θίγουν.

Εγώ έχω δουλέψει στα media και μπορώ να το διαχειριστώ αυτό. Γνωρίζω τι μπορεί να συμβαίνει. Αν ήταν μια άλλη κοπέλα που δεν είχε να κάνει με τον χώρο των media δε ξέρω τι θα μπορούσε να της έχει συμβεί… Δηλαδή έχω μπει σε μια διαδικασία να βάλλομαι από μια κατάσταση, αλλά να μην αφήνω τίποτα να με επηρεάσει» είπε η Μαρία Αντωνά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!