Η απάντηση της Σπυροπούλου στον φημολογούμενο καβγά της με την Αραβανή για τραπέζι στο Ρουβά

Η απάντηση της Σπυροπούλου στον φημολογούμενο καβγά της με την Αραβανή για τραπέζι στο Ρουβά
Πριν λίγο καιρό οι φήμες για καβγά μεταξύ της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και της Ευαγγελίας Αραβανή για ένα τραπέζι στον Σάκη Ρουβά έδιναν κι έπαιρναν.

Η παρουσιάστρια του Alpha σε πρόσφατη συνέντευξή της έβαλε τέλος στις φήμες αυτές, απαντώντας στο περιοδικό InStyle: «Ειλικρινά έπεσα από τα σύννεφα όταν το διάβασα, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Απορώ γιατί κάποιοι άνθρωποι επιδιώκουν να δημιουργούν εντυπώσεις. Τη συγκεκριμένη βραδιά εγώ ήμουν καλεσμένη στα γενέθλια της Νεσχάν Μουλαζίμ, όπως και η Νεσχάν έχει υπάρξει καλεσμένη στη δική μου γιορτή. Δεν ήταν μια απρόοπτη συνάντηση και όλο αυτό ήταν αποκύημα της φαντασίας κάποιων. Δεν έχω κάνει ποτέ φασαρίες, ακόμα και σε στιγμές που θα άξιζε τον κόπο γιατί το θέμα ήταν σοβαρό. Θα έκανα για ένα τραπέζι; Μάλλον σε κάποιους ανθρώπους αρέσει να συντηρούν μια εικόνα για μένα, τι να πω;».

Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν θα διεκδικήσει το δίκιο της ακόμα και με ένταση όταν νιώθει πως αδικείται, δήλωσε: «Έχω αντιληφθεί πως αν θέλει κάποιος να πιστεύει κάτι θα το πιστεύει ότι και να κάνεις. Επίσης με τα λόγια τίποτα δεν διορθώνεται. Μόνο με τις πράξεις μπορείς να αποδείξεις ποιος είσαι και πώς νιώθεις. Έτσι όταν νιώθω αδικημένη το δείχνω με τη στάση μου και όχι με λόγια και φωνές. Έχω μάθει να προφυλάσσω τον εαυτό μου με το να απομακρύνομαι και να βγάζω από τη ζωή μου ανθρώπους που δημιουργούν εσκεμμένα κάποιο "παρασκήνιο". Με τα λόγια δεν βγαίνει κάτι, άσε που κάποιες φορές μπορεί οι άλλοι να τα χρησιμοποιήσουν και εναντίον σου».
Scroll To Top