Στην κάμερα του «Happy Day» μίλησε η παρουσιάστρια και κριτής του GNTM, Βίκυ Καγιά, για τη Σοφία Ζαχαριάδου και την περιβόητη «κρίση πανικού» στο ριάλιτι.

«Πρόκειται περί παρεξήγησης. Κανείς δεν πίεσε κανένα. Κανείς και ποτέ! Η Σοφία είναι ένα εξαιρετικό κορίτσι που το σεβόμαστε και την εκτιμούμε, κι αυτή εμάς. Μιλάμε για ένα μονταρισμένο επεισόδιο που δεν μπορείτε να δείτε πόσες ώρες ήμασταν εκεί και βοηθήσαμε το κορίτσι να τα καταφέρει. Δεν θέλαμε να φύγει! Είναι κοκκινομάλλα, είναι κούκλα» ξεκαθάρισε η Βίκυ Καγιά.

Μάλιστα, η ίδια συνέχισε τονίζοντας: «Δεν έπαθε κρίση πανικού. Όπως θα ξέρετε κι εσείς, πάντα στα γυρίσματα όλων των realities υπάρχει και νοσηλευτής και γιατρός και ναυαγοσώστης και ψυχολόγος που προσέχει τα κορίτσια. Δεν πρόκειται περί τούτου. Κρύωσε πάρα πολύ, ήταν πολλή ώρα για να το προσπαθήσει μέσα στο νερό. Και φοβήθηκε! Δεν υπήρξε καμία κρίση πανικού. Κι εγώ δεν την πίεσα, την αγκάλιασα. Δεν ήθελα να αποχωρήσει αυτό το κόκκινο μαλλί με τα τέλεια χείλια! Αυτό το κορίτσι…».