Η απάντηση των Harry και Meghan για το «Sussex Royal»: «Η λέξη Royal δεν ανήκει στην Ελισάβετ»

Η απάντηση των Harry και Meghan για το «Sussex Royal»: «Η λέξη Royal δεν ανήκει στην Ελισάβετ»

 

Τη δική τους απάντηση  στο αίτημα της Ελισάβετ να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τις λέξεις «Sussex Royal» στις δραστηριότητές τους, έδωσαν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle μέσα από τον ιστότοπο sussexroyal.com.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ζευγάρι «δεν ανήκει στη βασίλισσα η λέξη Royal» και κακώς εκείνη απαιτεί να την εγκαταλείψουν.

Στη νέα ανακοίνωσή τους επανέλαβαν τη δέσμευσή τους ότι θα σταματήσουν να τη χρησιμοποιούν μετά την άνοιξη του 2020.   

Η απόφαση ελήφθη έπειτα από εβδομάδες συνομιλιών μεταξύ του ζευγαριού και της βρετανικής βασιλικής οικογένειας σχετικά με τον τρόπο που θα παρουσιάζονται στον κόσμο, στο μέλλον.

«Συμφωνήθηκε ότι ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός τους, όταν ανακοινωθεί επισήμως αυτήν την άνοιξη, δεν θα ονομάζεται Sussex Royal Foundation», γνωστοποίησε μια εκπρόσωπος τύπου του ζευγαριού.

«Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ δεν προτίθενται να χρησιμοποιούν το SussexRoyal σε οποιοδήποτε πεδίο μετά την Άνοιξη του 2020».

Ο ιστότοπός τους ονομάζεται sussexroyal.com και είχαν αιτηθεί να κατοχυρώσουν ως εμπορικό σήμα τις φράσεις Sussex Royal και Sussex Royal Foundation για χρήση τους σε βιβλία, γραφική ύλη, ενδύματα όπως πιτζάμες και κάλτσες, φιλανθρωπικές εκστρατείες.

Εκτός από την επίσημη ενημέρωση της εκπροσώπου του ζευγαριού, υπάρχει και μια αλλαγή στο επίσημο site τους, το sussexroyal.com

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας  Harry έχουν προσθέσει μια ενότητα στην σελίδα τους, στην οποία επιμένουν πως θα μπορούσαν να χρησιμοποιούν τον τίτλο αλλά επιλέγουν να μην το κάνουν είτε στην Βρετανία, είτε στο εξωτερικό, παρόλο που όπως σημειώνουν, η λέξη αυτή δεν… ανήκει στην Ελισάβετ!

 
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!
Scroll To Top