Η απάντησή του Αλέξη Κούγια μετά την οργισμένη ανάρτηση του γιου του

Η απάντησή του Αλέξη Κούγια μετά την οργισμένη ανάρτηση του γιου του

 

Στο «Πρωινό» μίλησε την Τρίτη ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος αναφέρθηκε στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και αποκάλυψε πως μέσα στη μέρα θα αποφασίσει τελικά αν θα αναλάβει την υπεράσπισή του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού.

Παράλληλα ο Αλέξης Κούγιας απάντησε σχετικά με την ανάρτηση του γιου του για τα απειλητικά μηνύματα που δέχεται, μετά την αποκάλυψη πως ο ίδιος πρόκειται να υπερασπιστεί τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Είμαι περήφανος για τον γιο μου. Για τα παιδιά μου. Εγώ δε δέχομαι απειλές. Δεν έχω δεχτεί το παραμικρό. Αυτό είναι και το σιχαμένο στην ιστορία αυτή. Αυτοί που κάνουν αυτό δεν το κάνουν σε μένα. Νομίζουν πως απειλώντας τα παιδιά μου και με τέτοιο χυδαίο τρόπο, ώστε να φέρουν σε δύσκολη θέση τον γιο μου για να τοποθετηθεί δημοσίως... Ο γιος μου αυτή τη στιγμή που μιλάμε δίνει μάθημα στη Νομική Αθηνών. Δεν έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο σε άλλες υποθέσεις.

Είναι η πρώτη φορά για τα παιδιά μου. Ο Χρήστος είναι 18 χρονών και η Μάιρα 16. Αυτοί οι ανήθικοι, ανώνυμοι δειλοί, που πίσω από την ανωνυμία διαλέγουν αυτόν τον τρόπο» είπε σχετικά με την ανάρτηση του γιου του ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος στη συνέχεια υποστήριξε πως στόχος δεν είναι ο Δημήτρης Λιγνάδης, αλλά η κυβέρνηση και η Υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top