Η απάντηση του Αρναούτογλου για την πολυσυζητημένη δήλωση της Ιωάννας Μπέλλα στο «The 2Night Show»

Η απάντηση του Αρναούτογλου για την πολυσυζητημένη δήλωση της Ιωάννας Μπέλλα στο «The 2Night Show»

Στην κάμερα της εκπομπής, «Στη Φωλιά των Κου Κου», μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την πολυσυζητημένη δήλωση της Ιωάννας Μπέλλα στο The 2Night Show.

Θυμίζουμε πως η Σταρ Ελλάς 2018, κατά την παρουσία της στην εκπομπή δήλωσε «Εντάξει και ποια γυναίκα δεν έχει φάει χαστούκι; Όποια λέει ότι δεν έχει φάει, λέει ψέματα».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Νομίζω ότι η κοπέλα απάντησε. Στην προκειμένη περίπτωση έκανε μια δήλωση που έμεινα και εγώ άναυδος. Της απάντησα λίγο αργότερα ότι δεν έχει συμβεί αυτό και λέω πως είναι πολύ ευαίσθητο το κομμάτι. Μου απάντησε κάτι που δεν έχει παίξει κανένας. Ότι τα πράγματα πρέπει να λύνονται με τον λόγο και όχι με τη βία και ότι δεν θέλει να της ξανασυμβεί. Και βάζει μια τελεία. Δεν ξέρω τι πρέπει να της κάνω. Μου κάνει φοβερή εντύπωση που κανείς δεν έπαιξε τι είπε παρακάτω.

Δεν κάνω λογοκρισία. Προσπαθώ να κόψω στο μοντάζ ότι μου λένε να κόψω. Θεωρώ ότι κατάλαβε πως δεν πρέπει να ξαναπεί κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να ψυχολογήσω πως το είπε. Θα μπορούσε να ήταν και μια κακή στιγμή. Προσπάθησα να της εξηγήσω με έναν δικό μου τρόπο πως αυτό που λέει είναι λάθος. Θα το θεωρήσω μια παράξενη στιγμή σε μένα».

Scroll To Top