Πολλές αντιδράσεις προκάλεσε τις τελευταίες ώρες η είδηση της εκταφής του Στάθη Ψάλτη πέντε χρόνια μετά τον θάνατό του.

Κάποιοι κατηγόρησαν την οικογένεια του Στάθη Ψάλτη ότι δεν ενδιαφέρθηκε για το μνήμα του ηθοποιού, από την πλευρά της όμως η κόρη του Ψάλτη, Μαρία Ψάλτη, ξέσπασε μιλώντας στην εφημερίδα Espresso.

«Και πείτε ότι εμένα δε με έβρισκαν. Δεν βρήκαν ούτε τη σύζυγό του, Χριστίνα, ούτε τον αδερφό του Γιάννη, ούτε την Καίτη Φίνου, με την οποία μιλάμε συνεχώς; Είναι απαράδεκτα πράγματα όλα αυτά και λυπάμαι που ο πατέρας μου θα κλαίει από εκεί πάνω που βρίσκεται με όσα συμβαίνουν στην πόλη την οποία αγάπησε και προσέφερε τόσα πολλά» δήλωσε η Μαρία Ψάλτη.

Ο δημοσιογράφος επικοινώνησε και με τον αδελφό του Στάθη Ψάλτη, Γιάννη Ρώτα, ο οποίος βρίσκεται στο Γηροκομείο Αθηνών. «Πρώτη φορά το ακούω από εσάς. Σας ευχαριστώ που με ενημερώσατε. Η ανιψιά μου πηγαίνει κάθε Σάββατο και ανάβει το καντηλάκι του. Προχθές μιλήσαμε και μου το ανέφερε μάλιστα. Είναι τραγικό, ένας Στάθης Ψάλτης να μην έχει ούτε ένα μνήμα 2×2 για να μπορούμε να τον θυμόμαστε. Λυπάμαι πραγματικά, γιατί εκεί στου Ζωγράφου, ο Στάθης ήταν και αντιδήμαρχος και είχε δώσει τη ψυχή του» δήλωσε.

Απαντώντας για το θέμα της εκταφής του Στάθη Ψάλτη στο Happy Day, ο Δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας, ανέφερε ότι έγιναν προσπάθειες επαφής με την οικογένεια του εκλιπόντος αλλά ήταν άκαρπες. Έτσι προχώρησαν στην διαδικασία της εκταφής.

«Ο Στάθης Ψάλτης ενταφιάστηκε στις 24/4/17, παρήλθε η ημερομηνία ταφής του χωρίς να εκδηλωθεί κανένα ενδιαφέρον από την οικογένειά του. Την ξέρουν την προβλεπόμενη διαδικασία. Τα οικονομικά θέματα δεν ήταν τακτοποιημένα από την οικογένεια, δεν έχει σημασία όμως» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Ζωγράφου.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!