Η απάντηση του Δημήτρη Κεχαγιά για το περιστατικό με τον Χρήστο Βαρουξή στο Big Brother

Η απάντηση του Δημήτρη Κεχαγιά για το περιστατικό με τον Χρήστο Βαρουξή στο Big Brother

 

Καλεσμένος στην εκπομπή «Love it» ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Δημήτρης Κεχαγιάς, ο οποιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον άγριο καβγά του με τον Χρήστο Βαρουξή και την απρεπή συμπεριφορά που είχε.

«Πολλά πράγματα στο σπίτι είναι διαφορετικά από όσα φαίνονται προς τα έξω. Δηλαδή υπάρχει πίεση λόγω του εγκλεισμού, κάμερες, μικρόφωνα, δεν είμαστε συνηθισμένοι σε όλο αυτό και απέχουμε από όλη αυτή την κατάσταση, οπότε όλα μπορούν να αλλάξουν και το ένα λάθος αμέσως να φέρει και το άλλο λάθος και να μην καταλάβεις ότι το κάνεις.

Δηλαδή μπορεί να μην αντιλαμβάνεσαι ανά πάσα χρονική στιγμή, μπορείς να ξεφύγεις πολύ εύκολα. Η εικόνα σου μπορεί πολύ εύκολα να χαλάσει ανά πάσα ώρα και στιγμή με κάτι που μπορεί να δημιουργηθεί.

Λάθος κίνηση, πολύ λάθος έκφραση της κατάστασης, συμφωνώ σε όλο αυτό το κομμάτι. Για να φτάσει ένας άνθρωπος σε ένα τέτοιο σημείο, όπως θέλησα εξήγησα και στα παιδιά μετέπειτα, δεν είπα όλα καλά και όλα μια χαρά. Για να φτάσει σε αυτό το σημείο ένας άνθρωπος σαν εμένα , πάει να πει ότι συμβαίνουν πάρα πολλά πράγματα ώστε να φτάσω εγώ προσωπικά σε ένα τέτοιο σημείο.

Κάποιος άλλος μπορεί να έφτανε πιο εύκολα, έχουν συμβεί πολύ χειρότερα περιστατικά σε εισαγωγικά. Δεν έρχομαι στα όρια μου τόσο εύκολα.  Εγώ τραμπούκος δεν είμαι. Θεωρώ πιο σημαντικό να εξηγήσω απόλυτα την όλη κατάσταση και γιατί έφτασα εκεί, πραγματικά είναι λάθος μου που έφτασα σε αυτό το σημείο, θα εξηγήσω γιατί έφτασα σε αυτό το σημείο. Δεν ξέρω αν με καταλάβει κάποιος, εγώ θέλω να τα έχω καλά με τον εαυτό μου, έχω ακούσει συγγνώμες από ανθρώπους που δεν έχουν τηρήσει ούτε στο ελάχιστο τη συγγνώμη τους, οπότε από όταν βγήκε η συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο», είπε ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top