Ο Γιώργος Καπουτζίδης μέσω του δελτίου της ΕΡΤ απάντησε στον Αλέξη Κούγια στον οποίο αναφέρθηκε ο ποινικολόγος στην εκτενή ανακοίνωσή του με αφορμή την υπόθεση Λιγνάδη.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ανέφερε πως κι εκείνος υπήρξε ένα παιδί που ένιωσε τον φόβο, κάτι που δεν ισχύει σήμερα. «Δεν κρύβομαι, δεν φοβάμαι και είμαι ευτυχισμένος» είπε, και συνέχισε, σχολιάζοντας μια αποστροφή του λόγου του Αλέξη Κούγια.

Όπως είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης, διαφωνεί με τη λογική που θέλει ο «μόνος δρόμος για να γίνει κάποιος ευτυχισμένος να είναι η σπουδή, η μελέτη, η σκληρή εργασία και η δημιουργία οικογένειας με την εύρεση ενός ανθρώπου του αντίθετου φύλου».

Ο σεναριογράφος και ηθοποιός συνέχισε λέγοντας πως σπούδασε και ο ίδιος, πέρασε με υψηλό βαθμό στη Νομική Θεσσαλονίκης, και αυτό το κατάφερε, όπως τόνισε, «όχι έχοντας την ιδιότητά μου ως σημαία, έκατσα και διάβασα».

«Για κάποιους ανθρώπους, όσο κι αν δουλέψεις όσο και αν μελετήσεις, θα είσαι πάντα ένας πολίτης δεύτερης κατηγορίας» συνέχισε και συμπλήρωσε: «Κάποιοι άλλοι θεωρούν την ιδιαιτερότητά μου βαρίδι, μαύρη σημαία».

Απαντώντας σε όσα έγραψε σε βάρος του ο Αλέξης Κούγιας, που κατέληγε λέγοντας «του επιφυλάσσω ιδιαίτερη μεταχείριση στα δικαστήρια», ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε: «Είμαι πολύ προετοιμασμένος γι’ αυτό, έχω μιλήσει με δικηγόρο».

Ο Γιώργος Καπουτζίδης στάθηκε ιδιαίτερα στη χρήση της λέξης «φυσιολογικός», που μεταχειρίστηκε κατά κόρον στην ανακοίνωσή του ο Αλέξης Κούγιας.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλες αυτές τις ”φυσιολογικές” οικογένειες που με τίμησαν και με στήριξαν. Κι εγώ είμαι παιδί ”φυσιολογικής” οικογένειας», είπε.

Ο σεναριογράφος τόνισε πως «αυτές οι ”οικογένειες” εμπιστεύθηκαν έναν γκέι σεναριογράφο για να μεγαλώσει τα παιδιά τους με ένα όμορφο παραμύθι και μιλάω για το ”Παρά Πέντε”».

Θυμίζουμε πως ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε πως ο Γιώργος Καπουτζίδης «επί τρεις ώρες ανέλυε-παρουσίαζε τον έρωτά του με τον σύντροφό του, ο οποίος του αφιέρωνε και του τραγουδούσε τραγούδια, ενώπιον των φυσιολογικών οικογενειών μας και των φυσιολογικών παιδιών μας και ενώπιον εκατομμυρίων τηλεθεατών».

«Δεν έχω αναλύσει ποτέ τρεις ώρες την προσωπική μου ζωή», υποστήριξε ο Γιώργος Καπουτζίδης, και τόνισε: «Εδώ και 17 χρόνια έχω ζήσει τρεις πολύ όμορφες σχέσεις. Υπήρξα ευτυχισμένος σε αυτές τις σχέσεις. Τώρα είμαι μόνος μου, είμαι ”άνεργος ομοφυλόφιλος”, όπως θα έλεγε κι εκείνος», είπε.
 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!