Η απάντηση του Νίκου Μάνεση στα σχόλια περί bullying και την αποχώρηση της Τίνας Μιχαηλίδου

Η απάντηση του Νίκου Μάνεση στα σχόλια περί bullying και την αποχώρηση της Τίνας Μιχαηλίδου

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε ο Νίκος Μάνεσης, μετά την παραίτηση της δημοσιογράφου, Τίνας Μιχαηλίδου από τον Alpha και απάντησε με οργή στα όσα ακούγονται περί bullying του ίδιου στους συνεργάτες του, ενώ άφησε σαφείς αιχμές για την Τίνα Μιχαηλίδου και τον πραγματικό λόγο που αποχώρησε.

«Tι δουλειά έχω εγώ με έναν δημοσιογράφο που παραιτείται από την εκπομπή της Μελέτη. Αυτό που γνωρίζω γιατί ρώτησα είναι ότι αρνήθηκε να εργαστεί. Εδώ στο κανάλι λειτουργούμε ως εξής: Έναν μήνα δουλεύουν έξω οι ρεπόρτερ, κάνουν τεστ Covid και μπαίνουν μέσα. Έφτασε η σειρά της κυρίας Μιχαηλίδου να βγει έξω, δήλωσε στη διεύθυνση του Alpha ότι το θεωρεί υποτιμητικό να βγει έξω να εργαστεί. Έτσι μου έχουν πει. Αν μου έχουν πει λάθος σας λέω κι εγώ λάθος. Και παραιτήθηκε. Εγώ πώς εμπλέκομαι; Ποτέ δεν μιλάω αρνητικά για μια κυρία. Τι δουλειά έχω με την εκπομπή της Μελέτη και με το γεγονός ότι η διοίκηση του Alpha που έχει πρόεδρο, διευθύνοντα σύμβουλο, διευθυντή ενημέρωσης αποφάσισε ότι οι ρεπόρτερ πρέπει για έναν μήνα να είναι έξω; Οι άλλοι κορόιδα είναι που βγήκανq.

Το bullying είναι μια σοβαρή κατηγορία  και πρέπει να αποδεικνύεται. Γιατί αν δεν αποδειχτεί από όσους το αναφέρουν δημοσίως τότε υπάρχει ένα άλλο αδίκημα που λέγεται συκοφαντική δυσφήμιση. Εγώ μιλάω πάντα με στοιχεία. Με θεωρείτε ηλίθιο; Σε έναν χώρο με 150 άτομα να κάνω bullying. Nα τελειώνουμε το καραγκιοζιλίκι. Καλή πορεία στην κ. Μιχαηλίδου εκεί που έχει πιάσει δουλειά. Να σταματήσει να ασχολείται με το όνομά μου, εγώ δεν μιλάω με διαρροές. Τρία χρόνια είμαι τρελός και της κάνω bullying. Και παραιτήθηκε σήμερα; Που εγώ την έβαλα στην Ελεονώρα Μελέτη; Η Μελέτη είχε ακούσει άσχημα λόγια για αυτήν και της είπα “πάρ’την”. Πού είναι το bullying. Tα παιχνιδιάκια αυτά τα γνωρίζω πολύ καλά. Διαπράττονται ποινικά αδικήματα. Εγώ είμαι το θύμα bullying. Θέλω στοιχεία. Επειδή παίζουμε με το κούτελό μου. Εγώ μπορώ να αρχίσω να μιλάω με στοιχεία. Βρήκαμε παπά να θάψουμε πέντε-έξι.

Άμεσα υπεύθυνη για την εκπομπή της Μελέτη είναι η διεύθυνση ειδήσεων. Δεν έχω καμία σχέση με όσους παραιτούνται. Κόντρα δεν μπορώ να σας πω αν έχω με την κυρία Μελέτη, μπορώ να σας πω ότι δεν έχει γίνει κανένας καυγάς. Διαφορετικές απόψεις βεβαίως υπάρχουν. Παιχνιδάκια βεβαίως υπάρχουν γιατί έγιναν ένα τσουβάλι διαρροές. Η Ελεονώρα είναι ικανότατη, σχεδιάζει και συντονίζει την εκπομπή της και φαίνεται. Μπράβο της, αν χρειαστεί βοήθεια θα την έχει απλόχερα.

Έχω σκοτωθεί με τη Μελέτη, έχω σκοτωθεί με την Τίνα, κάνω bullying. Ε, τότε τι με θέλει το κανάλι αφού το εκθέτω; Ξαφνικά έγινα βίαιος;» είπε εκνευρισμένος o Νίκος Μάνεσης.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού

Scroll To Top