Την άμεση αντίδραση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής προκάλεσε ο Νίκος Μουτσινάς εξαιτίας ανάρτησής του στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής, μέσω Instagram Story, μοιράστηκε ένα περιστατικό που περιγράφει την προσαγωγή ανηλίκου στο Α.Τ. Ψυχικού. Όπως ανέφερε η ανάρτηση, αστυνομικοί έκοψαν πρόστιμο σε παιδί που γυρνούσε από το σούπερ μάρκετ, φορώντας μάσκα και έχοντας στείλει το κατάλληλο μήνυμα, επειδή είχε περάσει ώρα από την ώρα που είχε στείλει SMS. Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά, οι Αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή του, καθώς ήθελαν να εξακριβώσουν τα στοιχεία του.

Η επίμαχη ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά:

«Στο Τμήμα δέχθηκε χλευαστικά σχόλια για την εμφάνισή του, ενώ προσπάθησαν να τον ανακρίνουν για τα γεγονότα και για το περιστατικό στην Αγία Παρασκευή. Εκείνος είπε πως δεν ήξερε τίποτα και τον απείλησαν ότι θα κατηγορηθεί για απείθεια μιας και δεν “συνεργάζεται με την αστυνομία”», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανάρτηση.

Σε ανακοίνωσή της, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής τονίζει ότι μετά από έρευνα της καταγγελίας «προέκυψε ότι ουδέποτε υπήρξε κάτι τέτοιο, πολλώ δε μάλλον κάτι που να αφορά και να συνδέεται με το Α.Τ. Ψυχικού».

Μάλιστα η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής κάλεσε τον παρουσιαστή να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

Και έτσι και έγινε. Ο παρουσιαστής δημοσίευσε ένα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο απολογείται για την ανάρτησή του.

Δείτε το μήνυμα του Νίκου Μουτσινά:

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!