Ο Χρήστος Δάντης μιλά στο Καλοκαίρι Μαζί και απαντά στους συναδέλφους του που έκριναν αρνητικά το νέο του τραγούδι.

«Υπάρχουν άνθρωποι κακόβουλοι του χώρου που ασχολούνται με όλους. Αναρτούνται posts και τεράστια κείμενα στο Facebook, νομίζοντας ότι κάποιος τους ρώτησε ή θεωρώντας ότι πρέπει να τοποθετηθούν. Απευθύνομαι σε όλους αυτούς που έκαναν posts.

Οι άνθρωποι αυτοί είναι άνθρωποι που δεν αφορούν κανέναν πλέον, δεν αφορά κανέναν το ρεπερτόριό τους και καλύτερα να κοιτάξουν να κάνουν κάτι από το να μένουν δυσαρεστημένοι επειδή τέλειωσε όλο αυτό το πράγμα που έχουν ζήσει. Ρίχνοντας χολή σε έναν άνθρωπο τον οποίο «θαυμάζουν» -αν οι συγκεκριμένοι που με «θαυμάζουν» τουλάχιστον μου μιλούσαν την εποχή που διέπρεπαν θα είχα μια απόδειξη να πω ότι κάτι λένε βάσιμο. Φυσικά θέλω να εξαιρέσω την Sunny Μπαλντζή.

Ρε συ, μη βγάζεις τόσο χολή επειδή δεν απασχολείς τον κόσμο πια. Κάνε κάτι να τον απασχολήσεις», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Άλλη μια δήλωση του τραγουδιστή που θα συζητηθεί είναι και η εξής: «Δεν θα έγραφα τραγούδι στον Σάκη Ρουβά γιατί η καριέρα του και το ρεπερτόριό του δεν είναι κάτι προσφιλές σε μένα».