Στο Happy Day μίλησε το πρωί της Πέμπτης η Φλορίντα Πετρουτσέλι, η οποία κατάγεται από την Ιταλία και η οικογένειά της ζει εκεί και  περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που περνάνε οι δικοί της στη γείτονα χώρα.

«Όλη μου η οικογένεια είναι στην Ιταλία. Εγώ είμαι κλεισμένη στο σπίτι πριν ξεκινήσει αυτό το πράγμα. Ήμουν προετοιμασμένη για αυτό που θα έρθει. Τα πράγματα στην Ιταλία είναι πραγματικά δραματικά. Η οικογένεια μου είναι καλά. Χθες στην Ιταλία πέθαναν πιο πολλοί από κάθε άλλη φορά. Δεν το φρέναραν στην αρχή και τώρα προσπαθούν.

Στην Ιταλία παρατηρούν που βρίσκεσαι από την κίνηση των κινητών. Η αδερφή μου είναι στο πανεπιστήμιο και δεν μπορεί να γυρίσει σπίτι. Έχει πρόβλημα με τα βασικά τρόφιμα. Προσπάθησε η μαμά μου να της στείλει τρόφιμα με λεωφορείο. Μιλάμε για πρωτόγνωρα πράγματα. Παίρνουν τα πάντα γιατί δεν ξέρουν πότε θα τελειώσει όλο αυτό.

Εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με την Ιταλία. Ευτυχώς το πήραμε όλο αυτό σοβαρά από την αρχή. Πρέπει να μείνουμε στο δικό μας σπίτι. Εγώ δε βγαίνω καθόλου. Χθες έπρεπε να κάνω κάποιες εξετάσεις αίματος λόγω εγκυμοσύνης. Δε μπόρεσα να πάω. Είναι πολύ επικίνδυνο. Ήρθε άνθρωπος εδώ και μου πήρε αίμα» είπε, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!