Συνέντευξη στο ΤV Έθνος παραχώρησε η Ειρήνη Ψυχράμη, η οποία μίλησε για το ρόλο που υποδύεται στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Μην ψαρώνεις».
Πώς προέκυψε το «Μην ψαρώνεις» στη ζωή σου;

«Πέρασα από διαδοχικά κάστινγκ που έγιναν για τη συγκεκριμένη σειρά. Με είδαν, μάλιστα, δύο φορές. Στην αρχή με προόριζαν για άλλο ρόλο, αλλά στη συνέχεια μου ανέθεσαν τον ρόλο της Μήτση».

Σε γοήτευσε πρώτα το «Μην ψαρώνεις» ως συνολική δουλειά και στη συνέχεια ο ρόλος της Μήτση ή το αντίστροφο;

«Μου άρεσε ως δουλειά. Είμαι επιλεκτική στις συνεργασίες που κάνω. Διάβασα πρώτα το σενάριο και γνωρίζοντας και τη δουλειά του Πιέρρου Ανδρακάκου δεν δυσκολεύτηκα να πω το «ναι».

Όταν ξεκίνησες να πρωτοανακαλύπτεις τη Μήτση, υπήρξαν κάποια σημεία της που τα «φοβήθηκες»;
«Όχι, δεν φοβήθηκα κάτι, γιατί εξαρχής ο σκηνοθέτης, Πιέρρος Ανδρακάκος άφησε τον ρόλο πάνω μου. Μου έδωσε την ελευθερία των κινήσεων, ώστε να χειριστώ όπως νομίζω εγώ τον συγκεκριμένο χαρακτήρα, πάντα βέβαια υπό τις οδηγίες του. Άλλος ένας άνθρωπος που με βοήθησε να βρω την κατεύθυνση αυτού του χαρακτήρα είναι και η συνάδελφός μου η Φαίδρα Δρούκα που υποδύεται τη Στέλλα».
Σύστησέ μας λίγο καλύτερα τη Μήτση.

«Η Μήτση είναι ένα κορίτσι αθώο, καλόκαρδο, απονήρευτο θα έλεγα, Έχει γεννηθεί σε ένα χωριό κάπου στο Αγρίνιο. Είναι ένα πλάσμα που δουλεύει όλη της τη ζωή για να τα βγάλει πέρα. Προσπαθεί να βοηθήσει όσο μπορεί, αλλά δεν ξέρει και εκείνη τον τρόπο. Ψάχνει να βρει έναν άνθρωπο, ας πούμε, στη ζωή της. Επίσης είναι ένα πλάσμα που δεν έχει αυτοπεποίθηση».
Ποιο στοιχείο της σε έχει γοητεύσει περισσότερο;

«Η ανάγκη της να βοηθήσει ώστε οι άνθρωποι γύρω της να είναι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Δεν έχει φανεί ακόμα αυτό το στοιχείο, αλλά θα το δείτε πιο έντονα στη συνέχεια».
Θα έρθουν πιο κοντά η Μήτση και ο Πέτρος στη συνέχεια;

«Ναι, θα έρθουν κάποια στιγμή».