Η αποκάλυψη ενός χορευτή για τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Λιγνάδη

Η αποκάλυψη ενός χορευτή για τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Λιγνάδη


Ο Παναγιώτης Διονυσακόπουλος είναι ένας από τους χορευτές της παράστασης Billy Elliot που σκηνοθέτησε ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος το πρωί της Κυριακής μίλησε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα».

Ο ίδιος, μεταξύ άλλων αποκάλυψε τα όσα συνέβησαν όταν συνεργάστηκε με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη που βρίσκεται στη φυλακή με την κατηγορία του βιασμού.

«Δεν έπεσα από τα σύννεφα με τις κατηγορίες. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι πώς γίνεται εγώ ένας άσχετος με τον χώρο να έχω ακούσει φήμες για το πρόσωπό του και υπεύθυνα άτομα να μην γνωρίζουν ή να μην έχουν κάνει ποτέ κάτι», εξομολογήθηκε αρχικά.

Μου είχε πει να συναντηθούμε εκτός δουλειάς για να μου κάνει μία πρόταση και θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι είχα παγώσει. Ήταν κατά τη διάρκεια μιας πρόβας μπροστά σε όλους που μου είπε να πάμε για ποτέ. Το είχα αποφύγει. Μου είχε στείλει κάτι μηνύματα στις 2 τα ξημερώματα, αλλά προσπαθούσα να είμαι όσο πιο απόμακρος μπορώ. Τότε μόλις είχα κλείσει τα 20 και είχε ειπωθεί ένα “αστείο” στην παράσταση ότι εγώ είμαι μεγάλος. Υπήρχε κάτι βαρύ στην παράσταση κάθε φορά που μίλαγε. Χρησιμοποιούσε πολλές βωμολοχίες και υπήρχαν πολλά παιδιά. Είχα μια ένταση κάθε φορά που ήταν εκεί. Μου προκαλούσε κάτι αρνητικό. Δεν πιστεύω στην αθωότητά του. Γιατί να βασανίζει αθώες ψυχές;» πρόσθεσε ο νεαρός χορευτής.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top