Οι αποκαλύψεις της Brigitte Macron για την Melania Trump

Οι αποκαλύψεις της Brigitte Macron για την Melania Trump

Η «πρώτη κυρία» της Γαλλίας, Brigitte Macron μετά την συνάντησή της με την Melania Trump εξέφρασε την άποψή της για την ίδια η οποία ήταν πολύ θετική.

«Κάναμε καλή παρέα. Γελάσαμε πολύ και είναι πολύ ευχάριστη…», είπε η Brigitte Macron για την «πρώτη κυρία» με την οποία συναναστράφηκε αρκετές ώρες στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του Γάλλου προέδρου Emmanuel Macron, στην Ουάσιγκτον.

Από τα λόγια της, συμπεραίνει κανείς ότι η Brigitte Macron αποχώρησε με τις καλύτερες εντυπώσεις για τη σύζυγο του εκφραστικότατου Donald Trump από τις ΗΠΑ. Υπάρχει όμως ένα μεγάλο «αλλά». Η σύζυγος του προέδρου της Γαλλίας τόνισε ότι η Melania είναι «πολύ περιορισμένη», σχεδόν εγκλωβισμένη στον Λευκό Οίκο και «δεν μπορεί να βγει ούτε έξω, ούτε καν να ανοίξει ένα παράθυρο στον Λευκό Οίκο».

«Εγώ βγαίνω κάθε μέρα έξω και κάνω βόλτες στο Παρίσι», δήλωσε χαρακτηριστικά στη γαλλική Le Monde η Brigitte Macron, προσθέτοντας ότι η Melania έχει ιδιαίτερα ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ.

«Ήταν πολύ ευγενική, ευφυέστατη, φιλική και πολύ δεκτική», τόνισε η σύζυγος του Γάλλου προέδρου για την «πρώτη κυρία» των ΗΠΑ, παρουσιάζοντας μία εικόνα που ο πολύς κόσμος δεν γνωρίζει και κανείς δεν έχει ομολογήσει μέχρι και σήμερα.

Η 65χρονη Brigitte Macron δεν έκρυψε τον αιφνιδιασμό της για τη 48χρονη σύζυγο του πλανητάρχη, λέγοντας πως «είναι μία πολύ ισχυρή προσωπικότητα, η οποία, ωστόσο, δίνει πραγματικά μεγάλο αγώνα για να την κρατήσει κρυφή. Γελάει με το παραμικρό, με τα πάντα, αλλά φαίνεται προς τα έξω πολύ λιγότερο, από εμένα».
Scroll To Top