Οι αποκαλύψεις των κριτών του MasterChef λίγο πριν τον τελικό

Οι αποκαλύψεις των κριτών του MasterChef λίγο πριν τον τελικό
Ζωντανά στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη μίλησαν το μεσημέρι της Παρασκευής οι τρεις κριτές του MasterChef. Λίγον πριν τον μεγάλο τελικό που θα λάβει χώρα την Τετάρτη, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκαναν αποκαλύψεις για το ριάλιτι μαγειρικής.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πήρε πρώτος τον λόγο και ανέφερε: «Η Σπυριδούλα το έλεγε συνεχώς πως ήρθε για να κερδίσει. Δεν είναι μόνο χαρακτηριστικό της Σπυριδούλας αυτό. Το MasterChef είναι ένα πρωτάθλημα με όρους Κυπέλλου. Αγώνας-αγώνας-αγώνας. Αυτός που θα κερδίσει τον τίτλο θα έχει εξυπηρετήσει καλύτερα αυτόν τον σκοπό».

«Όλα κρίνονται στην λεπτομέρεια και είναι ένας αγώνας δρόμου αυτό που χαρακτηρίζει το παιχνίδι» είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

«Εμείς πρέπει να κρίνουμε το φαγητό στο πιάτο. Αυτός είναι ο ρόλος μας. Από εκεί και πέρα προσπαθούμε με κάποιες παρατηρήσεις να περάσουμε και κάποια άλλα μηνύματα. Αν μιλούσαμε για χαρακτήρες θα ήταν ένας διαφορετικός διαγωνισμός. Παίζει ρόλο σίγουρα ο χαρακτήρας, αλλά σε ό,τι έχει να κάνει με τη βαθμολογία και την κριτική, έχει να κάνει μόνο με το πιάτο» συμπλήρωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς.Scroll To Top