Στο περιοδικό «Τηλεθεατής» μίλησε ο Παύλος Ορκόπουλος, ο οποίος έκανε μεταξύ άλλων και κάποιες αποκαλύψεις για τις εξελίξεις στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» που πρωταγωνιστεί.

Συγκεκριμένα ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πώς θα εξελιχθεί η σχέση του Νέστορα με τον Κυπραίο, και τι θα αρχίσει να συμβαίνει μεταξύ τους.

Το κύριο είναι ότι ψάχνει να βρει τον ένοχο για το θάνατο του παιδιού του και να αποδώσει δικαιοσύνη;

Είναι αυτό που κουβαλάει μαζί του, το χαμό του γιου του. Βέβαια, είναι περήφανος για εκείνον, γιατί στάθηκε παλικάρι και δεν πρόδωσε τους συντρόφους του. Έχει όμως ορκιστεί να σκοτώσει το δολοφόνο του, είναι τρομερό αυτό το βάρος που νιώθει και δεν ησυχάζει.

Και βρίσκεται να συνυπάρχει με το δολοφόνο του παιδιού του…

Αυτό είναι κάτι αδιανόητο για εκείνον. Αλλά και ο Θωμάς Κυπραίος είναι αδύνατον να πιστέψει ότι τους συνδέει αυτό το τρομερό γεγονός. Εκείνος έχει ανάγκη το γιο του και βγάζει τα πατρικά του αισθήματα απέναντι στον Θωμά, ενώ ο Θωμάς, από την άλλη, έχει ανάγκη να τον βλέπει σαν πατέρα. Και έχει δημιουργηθεί μια σχέση.

Σαν αρχαία τραγωδία είναι αυτή η σχέση…

Είναι ακριβώς αυτό. Αρχαία τραγωδία. Ο Νέστορας έχει ενδείξεις, αλλά όχι αποδείξεις, και όσο περνάει ο καιρός πολλαπλασιάζονται τα ερωτήματα και επιστρατεύει την πείρα του για να μπορέσει να σταθεί όρθιος. Η μία πληροφορία διαδέχεται την άλλη, η μία πληροφορία αντιδικεί με την άλλη και αρχίζει να χάνει την ψυχραιμία του γιατί και αυτός είναι άνθρωπος. Είναι, όμως, βασανιστικό και για τους δύο γιατί ψαρεύει ο ένας τον άλλον.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!