Το βίντεο που δημοσίευσε πριν λίγες μέρες ο Τάσος Ξιαρχό στα social media στο οποίο σχολίασε μία άγνωστη κοπέλα για το βάρος της και τις στυλιστικές της επιλογές έγιναν το θέμα των ημερών.

Οι αντιδράσεις ήταν πολλές και θέση στο θέμα θέλησε να πάρει μεταξύ άλλων και ο Κώστας Δρακούλας, ο κατά κόσμον Θηρίο.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Δρακούλας, που τα τελευταία χρόνια έχει χάσει αρκετά κιλά έβαλε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από το πώς υπήρξε στο παρελθόν και πώς είναι σήμερα.

«Αγαπητέ φίλε, Εσύ που έλεγες πως σε λένε λουγκρ@, αδερφή και πρεζ@κια και αυτό σε ενοχλούσε όσο ήσουν ανώνυμος, τώρα που ξαφνικά σε ξέρει “η μάνα σου” όπως λένε στο χωριό μου, κανείς εσύ κριτική και μάλιστα παράνομη δημοσιοποίηση ενός κοριτσιού, επειδή είναι παχουλή! Εγώ φίλε ήμουν 240 κιλά ΧΟΝΤΡΟΣ και τα κατάφερα αλλά η παχυσαρκία άφησε στο σώμα μου ανεπανόρθωτες αισθητικές βλάβες που όμως φίλε μου δεν με χαλάνε καθόλου! Ξέρεις γιατί άρεσα στις γυναίκες και τότε αλλά και τώρα που το δέρμα μου έχει κρεμάσει σαν κουρτίνα; Γιατί νιώθω ωραίος και γ@μ@τος και αυτό βλέπουν οι γύρω μας και όχι την εικόνα! Φίλε δεν θα σε βρίσω γιατί εγώ που είμαι και πραγματικά επώνυμος προσπαθώ να είμαι άνθρωπος και θα πω απλά ότι σε λυπάμαι γιατί τα 15 λεπτά δημοσιότητας σε έκαναν να ξεχάσεις το περιθώριο το οποίο βρισκόσουν! Καλή προσγείωση φίλε! #tasosxiarcho #xiarho #τάσοςξιάρχος», έγραψε το Θηρίο.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!