Η αρετουσάριστη φωτογράφιση της Zoe Kravitz για το Harper’s Bazaar!

Η αρετουσάριστη φωτογράφιση της Zoe Kravitz για το Harper’s Bazaar!

Μια εντυπωσιακή φωτογράφιση που συνοδεύεται από μια συνέντευξη στη συμπρωταγωνίστριά της στο «Big Little Lies», Reese Witherspoon, παραχώρησε η Zoe Kravitz!
Μία φωτογράφιση αλλά και μία συνέντευξη χωρίς ρετούς. «Στην αρχή τρόμαξα λίγο για το χωρίς ρετούς και τελικά αυτό που με τρόμαξε περισσότερο ήταν η αρχική μου αντίδραση» θα παραδεχθεί. Με εξαιρετικό λευκό φόρεμα στη λευκή άμμο ενώ στο πλευρό τρέχουν δύο λύκοι.

Υπέυθυνη για το αποτέλεσμα η φωτογράφος Camilla Akrans.
Η τελειότητα της εικόνας της αφήνει παγερά αδιάφορη. Θέλει να είναι ο εαυτός της και να δείχνει σε όσους την παρακολουθούν πως είναι στην πραγματικότητα.


«Το να παρουσιάζεις τον εαυτό σου ως τέλειο έχει αρχίσει να γίνεται πρόβλημα. Λάτρεψα τη ιδέα ότι όλο το τεύχος δε θα είχε ρετούς. Πιστεύω πως είναι σημαντικό να αναπαραστήσουμε την αληθινή ομορφιά, την αληθινή θηλυκότητα γιατί πρέπει οι άλλοι άνθρωποι να δουν αλλά και αυτοί που φωτογραφίζονται πως είμαστε αρκετά καλοί έτσι ακριβώς όπως είμαστε. Δεν πιστεύω πως μόνο οι γυναίκες τη σημερινή εποχή πιέζονται για να δείχνουν όμορφες και τέλειες, συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους, ανεξαρτήτως ηλικίας. Δεν μπορείς να καλύψεις τα πάντα. Το μακιγιάζ πρέπει να τονίζει όσα αγαπάς επάνω σου κι όχι να καλύπτει τον πραγματικό εαυτό σου.», δηλώνει.
Scroll To Top