Η Ariana Grande δωρίζει 2 εκατ. δολάρια για δωρεάν ψυχοθεραπεία

Η Ariana Grande δωρίζει 2 εκατ. δολάρια για δωρεάν ψυχοθεραπεία

 

H Ariana Grande συνεργάστηκε με την διαδικτυακή πλατφόρμα που παρέχει άμεση υποστήριξη ψυχικής υγείας, «Better Help», για να «ταιριάξει» όσους ενδιαφέρονται με έναν αδειοδοτημένο θεραπευτή για έναν δωρεάν μήνα, στο οποίο ο καθένας μπορεί να εγγραφεί στο BetterHelp.com/Ariana.

Αφού τελειώσει ο μήνας, τα άτομα θα έχουν την επιλογή να ανανεώσουν και να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της Better Help, ενώ θα έχουν έκπτωση 15% τον δεύτερο μήνα.

 

 

«Είμαι ενθουσιασμένη που συνεργάζομαι με το @betterhelp για να δώσουμε 1.000.000 δολάρια δωρεάν θεραπεία!», η Grande ανακοίνωσε στο Instagram, ενώ λίγο αργότερα ήρθε μια νέα ανακοίνωση από την πλατφόρμα ότι διπλασίασε το ποσό και τελικά θα δώσει 2 εκατομμύρια δολάρια!

 

 

«Αν και αναγνωρίζω ότι η θεραπεία δεν πρέπει να είναι για λίγους προνομιούχους αλλά κάτι που όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση και αναγνωρίζοντας ότι αυτό δεν επιλύει αυτό το ζήτημα μακροπρόθεσμα, πραγματικά ήθελα να το κάνω ούτως ή άλλως με την ελπίδα να σας εμπνεύσω να νιώθετε ότι είναι εντάξει να ζητήσετε βοήθεια».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top