Η Barbra Streisand έκανε την κόρη του George Floyd μέτοχο στη Disney!

Η Barbra Streisand έκανε την κόρη του George Floyd μέτοχο στη Disney!

 

Λίγες μέρες μετά τη δωρεά μιας πλήρους υποτροφίας στο Πανεπιστήμιο του Νότιου Τέξας και ενός μεγάλου ποσού για τα έξοδα κολεγίου από τον Kanye West, η Gianna Floyd, κόρη του George Floyd, έλαβε ένα ακόμη δώρο αυτή τη φορά από την Barbra Streisand. Συγκεκριμένα η διάσημη τραγουδίστρια έκανε την κόρη του George Floyd, μέτοχο της Disney.

Το μικρό κορίτσι ευχαρίστησε δημοσίως την θρυλική τραγουδίστρια για της μετοχές που της χάρισε. Σε ένα ποστ στο Instagram που δημοσιεύτηκε αυτό το Σαββατοκύριακο, η  Gianna Floyd ευχαρίστησε την τραγουδίστρια για το δώρο της που την έκανε μέτοχο στη Disney.

«Σας ευχαριστώ @barbrastreisand για το πακέτο μου, τώρα είμαι μέτοχος της Disney χάρη σε εσάς», γράφει η λεζάντα στη φωτογραφία όπου η μικρή ποζάρει με τις μετοχές και στη συνέχεια δείχνει και τα δύο άλμπουμ της τραγουδίστριας.

Μαζί με ένα πιστοποιητικό κατοχής μετοχών, το πακέτο με το δώρο περιλάμβανε δύο από τα άλμπουμ της  Barbra Streisand, το My Name Is Barbra του 1965 και το Color Me Barbra του 1966.

Παρόλο που δεν είναι γνωστό πόσες μετοχές περιελάμβανε το δώρο, το Variety αναφέρει ότι κάθε μετοχή της Disney έχει σήμερα αξία περίπου 115 δολαρίων και πως η αξία των μετοχών αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω τώρα που τα μέτρα για καραντίνα του κορωνοϊού έχουν αρχίσει να αίρονται στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Υπενθυμίζεται πως μια διαδικτυακή καμπάνια στο GoFundMe έχει συγκεντρώσει πάνω από 2 εκατ. δολάρια για την οικογένεια της μικρής Gianna.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top