Η Bella Hadid μιλά για τον φυλετικό ρατσισμό στη βιομηχανία της μόδας

Η Bella Hadid μιλά για τον φυλετικό ρατσισμό στη βιομηχανία της μόδας


Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Bella Hadid, η οποία αναφέρθηκε στον φυλετικό ρατσισμό στον κόσμο της μόδας και τόνισε πως θεωρεί υποχρέωσή της να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα της για να ενημερώσει τους ακόλουθούς της για το κίνημα Black Lives Matter.  

«Έχω την υποχρέωση να χρησιμοποιήσω την πλατφόρμα μου για καλό, ειδικά όσο μεγαλώνω. Θέλω να ξέρετε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φωνή σας και να ζητήσετε δικαιοσύνη για όσα είναι σημαντικά για εσάς.

Θέλω τα νεαρά κορίτσια και τα αγόρια να ξέρουν ότι δεν πειράζει να είναι κανείς ευγενικός, αλλά και δυνατός και να λέει αλήθειες», είπε χαρακτηριστικά η διάσημη καλλονή.  

Όσον αφορά τον ρατσισμό που βλέπει στον κόσμο της μόδας η Bella Hadid είπε: «Καθώς οδεύουμε προς τη νέα σεζόν, φοβάμαι πως θα δω άλλη μία μαύρη φίλη μου να βλέπει τα μαλλιά της να καίγονται από την πρέσα ισιώματος ή να κάνει μόνη της το μακιγιάζ της επειδή ο makeup artist δεν έχει εκπαιδευτεί για να δουλεύει πάνω σε διαφορετικούς τύπους επιδερμίδας».

Κατόπιν πρόσθεσε: «Μισώ το γεγονός ότι κάποιοι μαύροι φίλοι μου νιώθουν έτσι όπως νιώθουν. Ακόμα κι αν κάθονται στην front row, δεν νιώθουν αποδοχή. Η βιομηχανία μας υποτίθεται πως στηρίζεται στην προσωπική έκφραση και την ατομικότητα, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι [πολλοί άνθρωποι] εξακολουθούν να κάνουν διακρίσεις λόγω ακριβώς [αυτών των διαφορών]».  

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top