Τη στήριξη στον σύζυγό της, Nicola Sarkozy θέλησε να δείξει η Carla Bruni ύστερα από την καταδίκη του πρώην Προέδρου της Γαλλίας. Να θυμίσουμε ότι ο Sarkozy είχε κατηγορηθεί πως είχε εμπλακεί σε παράνομους χρηματισμούς κατά την προεδρική του καμπάνια το 2012, με το δικαστήριο να κρίνει τον κατηγορούμενο ένοχο, επιβάλλοντάς του την ποινή του ενός χρόνου φυλάκισης.

Για καλή του τύχη, το δικαστήριο έκρινε πως η φυλάκισή του μπορεί να πραγματοποιηθεί στο σπίτι του όπου θα τεθεί υπό παρακολούθηση.

Ύστερα από τη δυσάρεστη εξέλιξη, η Carla Bruni δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram , στην οποία βρισκόταν στην αγκαλιά του, προσθέτοντας επίσης ένα κείμενο το οποίο είχε γράψει ο ίδιος ο πρώην Πρόεδρος.

 

 

Στο κείμενο, ο Nicolas Sarkozy ευχαρίστησε όλους εκείνους που τον υποστήριξαν και απέδειξαν τη φιλία τους, δηλώνοντας πως πρόκειται να κάνει έφεση της απόφασης, αποδοκιμάζοντας το γεγονός πως καταδικάστηκε δεύτερη φορά για την ίδια υπόθεση και καλώντας τους πάντες να τον συναντήσουν σε βιβλιοπωλείο του Παρισιού.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!