Η καραντίνα στο σπίτι σίγουρα ήταν δύσκολη για όλους. Βέβαια όλο αυτό το διάστημα οι celebrities φρόντιζαν μέσα από τα social media να μας δείχνουν πώς περνούν στο σπίτι και γενικότερα μας κρατούσαν ενημερωμένους.

Με τη βοήθεια του SEMrush, ενός εργαλείου που δείχνει τις περισσότερες αναζητήσεις στο διαδίκτυο, έγιναν πριν λίγες μέρες, γνωστά τα ονόματα των celebrities που αναζητήθηκαν περισσότερο στη Google εν μέσω πανδημίας.

Πρώτη στη λίστα ήταν η Kylie Jenner με μεγάλη διαφορά αναζητήσεων από τον δεύτερο στη λίστα star. Ο Elon Musk, μετά το tweet του στις 6 Μαρτίου ότι «ο κορωνοϊός είναι χαζός», που έγινε viral, έφτασε πάνω από τις 300.000 αναζητήσεις στη Google.

Ο Samuel L. Jackson βρίσκεται στη λίστα, για το viral video που δημοσίευσε και στο οποίο φαίνεται να διαβάζει το νέο βιβλίο «Stay the F-k at Home». Έπειτα, εμφανίζεται ο Arnold Schwarzenegger, ο οποίος δημοσίευσε στα social media ένα video μέσα από το τζακούζι και ένα άλλο, στο οποίο τάϊζε το γαϊδουράκι του.

Και φυσικά ο Tom Hanks βρίσκεται στη λίστα με τις περισσότερες αναζητήσεις στη Google. Ο ηθοποιός ήταν από τους πρώτους stars που αποκάλυψε ότι νόσησε από Covid-19, δημοσιεύοντας τα αποτελέσματα του τεστ στα social media.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!