Η Charlize Theron ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι θα διαθέσει ένα εκατομμύριο δολάρια σε δράσεις ενίσχυσης όσων πλήττονται από την πανδημία του κορωνοϊού, με το ποσό των 500.000 δολαρίων να διοχετεύεται σε καμπάνια για την καταπολέμηση της βίας.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός κοινοποίησε λεπτομέρειες της εκστρατείας «Together For Her» που υλοποιείται σε συνεργασία με την οργάνωση που έχει ιδρύσει, «The Charlize Theron Africa Outreach Project».

«Στη διάρκεια αυτής της παγκόσμιας, άνευ προηγουμένου κρίσης, μας ζητούν να παραμείνουμε στην ασφάλεια των σπιτιών μας. Τι γίνεται όμως αν τα σπίτια μας δεν είναι ασφαλή; Για εκατομμύρια γυναίκες και παιδιά σε όλο τον κόσμο, η απομόνωση με τον δυνάστη τους μπορεί να είναι επικίνδυνη. Γι αυτό σε υποστήριξη του παγκόσμιου αγώνα ενάντια στην ενδοοικογενειακή βία κατά τη διάρκεια της κρίσης # covid19, η @ctaop και εγώ ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την CARE και το Entertainment Industry Foundation στην καμπάνια #TogetherForHer» αναφέρει χαρακτηριστικά η 44χρονη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!