Η Charlize Theron εξηγεί γιατί ντύνει τον γιο της σαν κορίτσι: «Το παιδί μου νόμιζα ότι ήταν αγόρι, αλλά είναι κορίτσι...»

Η Charlize Theron εξηγεί γιατί ντύνει τον γιο της σαν κορίτσι: «Το παιδί μου νόμιζα ότι ήταν αγόρι, αλλά είναι κορίτσι...»

Η Charlize Theron, η οποία έχει υιοθετήσει τον Jackson από τη Νότια Αφρική και την Augusta από τις ΗΠΑ εχει δεχτεί πολλές φορές επίθεση επειδή αφήνει τον 8χρονο, σήμερα, γιο της να ντύνεται σαν κορίτσι.

Μάλιστα το καλοκαίρι το 2016, το Internet πήρε «φωτιά» όταν δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες του Jackson ντυμένου ως Elsa από το «Frozen» της Disney!Λίγο αργότερα ακολούθησαν και άλλες φωτογραφίες του Jackson με φουστίτσες, με ροζ UGG μποτάκια αλλά και με τα μαλλάκια του μακριές κοτσίδες.

Πολλοί ήταν αυτοί που άσκησαν κριτική στην ηθοποιό μέσω των social media λέγοντας: «Τι είδους γονιός κάνει αυτά στο παιδί του; Γιατί να υιοθετήσεις αυτό το μαυράκι και μετά να το εξευτελίζεις;»
«Ναι, και εγώ αρχικά νόμιζα ότι ήταν αγόρι. Μέχρι που με κοίταξε στα μάτια όταν ήταν τριών ετών και μου είπε: "Δεν είμαι αγόρι". Αυτή είναι λοιπόν η αλήθεια. Έχω δύο πανέμορφες κόρες, τις οποίες, όπως κάθε γονιός, θέλω να προστατέψω και να δω να προχωράνε στη ζωή. Γεννήθηκαν έτσι και δεν είναι στο δικό μου χέρι να αποφασίσω πώς θα εξελιχθούν μεγαλώνοντας. Δουλειά μου ως γονιός είναι να τις αγαπώ και να διασφαλίζω ότι έχουν ό,τι χρειάζονται για να γίνουν αυτό που θέλουν. Θα κάνω ότι μπορώ ώστε τα παιδιά μου να έχουν αυτό το δικαίωμα και να είναι προστατευμένα σε αυτό το πλαίσιο», απάντησε η Charlize Theron στη συνέντευξή της στην Daily Mail.

H σταρ δηλώνει αποφασισμένη να μην κάνει «συμβιβασμούς» όσον αφορά στην ευτυχία των παιδιών της και να λέει την αλήθεια για αυτά.Όπως εξηγεί η Theron, ο τρόπος που η ίδια μεγάλωσε, τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, και η ιστορία της μητέρας της, Γκέρντα, την έμαθαν να αντιμετωπίζει με ευθύτητα και ειλικρίνεια τη ζωή. «Μπορείτε να κατηγορήσετε τη μαμά μου για το γεγονός ότι αυτό έμαθα να κάνω. Ξέρετε, μεγάλωσα σε μια χώρα όπου οι άνθρωποι ζούσαν με μισές αλήθειες και ψέματα και ψιθύριζαν και κανείς δεν έλεγε τα πράγματα όπως ήταν», λέει η Theron. «Μου έμαθε η μαμά μου ότι πρέπει να μιλάς και πως πρέπει να είσαι σε θέση να γνωρίζεις ότι, όταν τελειώσει αυτή η ζωή, θα την έχεις ζήσει με την αλήθεια που σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα και ότι από αυτό δεν μπορεί να προκύψει τίποτα αρνητικό ».

Η Theron μιλά και για τα παιδικά της χρόνια και το πώς μεγάλωσε σε ένα φτωχικό αγρόκτημα έξω από το Γιοχάνεσμπουργκ, στη Νότια Αφρική. Τα παιδικά της χρόνια ήταν τραυματικά με έναν αλκοολικό και βίαιο πατέρα που χτυπούσε την ίδια και τη μητέρα της.

Όταν η Charlize ήταν 15, ο πατέρας, εργολάβος στο επάγγελμα, της επέστρεψε σπίτι μεθυσμένος και με ένα όπλο απείλησε να σκοτώσει την γυναίκα του και την κόρη του. Η μητέρα της Theron αντέδρασε, κατάφερε να του αποσπάσει το όπλο και τον πυροβόλησε μπροστά στα μάτια της κόρης της, σκοτώνοντάς τον.

Το δικαστήριο αποφάσισε πως ήταν σε αυτοάμυνα. Έπειτα ανέθρεψε μόνη της την κόρη της. «Η μητέρα μου ευθύνεται για τον τρόπο που αντιμετωπίζω πλέον τη ζωή», λέει η Theron και τονίζει πως η μητέρα της παραμένει η ηρωίδα της ως προς το ρόλο της. «Νομίζω ότι μια πολύ στενή σχέση με τουλάχιστον έναν γονέα είναι μια πραγματική ευλογία», λέει. «Μεγαλώνοντας ως νεαρή κοπέλα, είχα αυτή τη μεγάλη φιγούρα μπροστά μου για αυτό που θα μπορούσα να είμαι ως γυναίκα».Scroll To Top