Σε ένα από τα πολυαναμενόμενα μουσικά γεγονότα του φετινού καλοκαιριού, τη συναυλία «World A Music» στο Ηρώδειο, απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr τη Δόμνα Μιχαηλίδου.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών, διοργανώθηκε μία συναυλία με τους ταλαντούχους, νεαρούς μουσικούς της El Sistema Greece Youth Orchestra και της El Sistema Greece Youth Choir, που προέρχονται από 40 και πλέον χώρες.

Όλοι μαζί ένωσαν τις δυνάμεις τους επί σκηνής με τη ρέγκε-σόουλ μπάντα Roots Evolution του Blend Mishkin, έναν dj και Έλληνες τραγουδιστές.

Ανάμεσα σε εκείνους που παρακολούθησαν τη συναυλία ήταν και η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία επέλεξε για την περίσταση να φορέσει μία ολόσωμη φόρμα με έναν ώμο και βολάν σε μπορντό απόχρωση, την οποία συνδύασε με ψηλοτάκουνες γόβες και μαύρη χιαστί τσάντα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!