Άλλη μια εμφάνιση που θα γίνει talk of the town έκανε η Meghan Markle στο Sentebale Polo Cup, οπού πήγε για να στηρίξει τον σύζυγό της, χαμογελαστή και πολύ κομψή μέσα σε ένα φόρεμα εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ’50.

Πρόκειται για τους φιλανθρωπικούς αγώνες που διοργανώνει ο πρίγκιπας Χάρι για να στηρίξει τα παιδιά της Αφρικής που έχουν προσβληθεί από τον ιό του AIDS. Η ετήσια εκδήλωση συγκεντρώνει κεφάλαια και αυξάνει την ευαισθητοποίηση του κοινού για το Sentebale, το φιλανθρωπικό ίδρυμα που ίδρυσε ο Harry. Μάλιστα, στους αγώνες συμμετέχει και ο ίδιος ο Harry.

Για ακόμα μια φορά η Meghan εμπιστεύτηκε μια από τις αγαπημένες τις αμερικανίδες σχεδιάστριες, την Carolina Herrera, επιλέγοντας ένα denim φόρεμα σε 50s γραμμή και στο μήκος που έχει υιοθετήσει με ζώνη στη μέση. Αυτό που έδωσε ωστόσο το στυλ στο φόρεμά της ήταν μια μικρή λεπτομέρεια: οι μεγάλες τσέπες που έκαναν την διαφορά.

Η ίδια επέλεξε να ολοκληρώσει την εμφάνισή της με raffia clutch J. Crew και γόβες Aquazzura, ένα ακόμα brand που λατρεύει, μιας και το συγκεκριμένο ζευγάρι το φοράει και σε μαύρο.. Τα μαλλιά της για ακόμα μια φορά ήταν μαζεμένα προς τα πίσω σε αυστηρό σινιόν, γεγονός που έδινε επιπλέον elegance στην παρουσία της.

Όπως ήταν αναμενόμενο το συγκεκριμένο φόρεμα, δυστυχώς όμως, για όσες το αναζητήσετε κοστίζει €2.116 είναι sold out.