Η Chiara Ferragni και ο αγαπημένος της, Fedez, τον Μάρτιο, στην προηγούμενη καραντίνα ξεκίνησαν μια τεράστια καμπάνια συγκέντρωσης χρημάτων μέσα από την πλατφόρμα GoFundMe , με σκοπό να αγοραστούν νέα κρεβάτια και εξοπλισμός για το πανεπιστημιακό νοσοκομείο στην περιοχή San Raffaele του Μιλάνου.

Η Iταλίδα blogger και ο τραγουδιστής κινητοποίησαν τους διαδικτυακούς τους φίλους στα προσωπικά τους προφίλ στο Instagram ενώ έκαναν επίσης μια προσωπική δωρεά 100.000 ευρώ για να βοηθήσουν στη χρηματοδότηση νέων νοσηλευτικών κλινικών εντατικής θεραπείας.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να συγκεντρώσουν και να χαρίσουν σχεδόν 4,5 εκατομμύρια ευρώ. Μέσα από τα social media τους και κυριολεκτικά από το σαλόνι του σπιτιού τους. Δημιούργησαν πάνω από 30 υπερσύγχρονα κρεβάτια που φιλοξένησαν εκατοντάδες ασθενείς ευαισθητοποιώντας την ιταλική κοινή γνώμη και ταυτόχρονα δίνοντας νόημα στον όρο influencer.

Σήμερα, εννιά μήνες μετά, σε μία ειδική τελετή στο Palazzo Marino, το ζευγάρι ήταν ανάμεσα σε αυτούς που τιμήθηκαν με τον τίτλο «Ambrogino d’Oro», τον ύψιστο τίτλο τιμής που μπορεί να δοθεί σε έναν κάτοικο του Μιλάνου.

«Είμαι σίγουρη αυτή είναι μόνο η αρχή», σημείωσε η Chiara Ferragni στα στιγμιότυπα που ανέβασε από την ημέρα της βράβευσης, έχοντας δίπλα της τον Fedez.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!