Η διατροφή της Κάτιας Ζυγούλη στην τέταρτη εγκυμοσύνη της!

Η διατροφή της Κάτιας Ζυγούλη στην τέταρτη εγκυμοσύνη της!

Μπορεί σε ένα μήνα η Κάτια Ζυγούλη να γεννάει, ωστόσο όσοι την βλέπουν από κοντά εντυπωσιάζονται και από την σιλουέτα της καθώς έχει πάρει μόλις οκτώ κιλά! Σε αντίθεση με τις τρεις προηγούμενες εγκυμοσύνες που είχε φτάσει μέχρι και τα είκοσι κιλά.

Πιο συγκεκριμένα στην πρώτη εγκυμοσύνη είχε πάρει 20 κιλά, στην δεύτερη 15 και στην τρίτη περισσότερα από 20. Στην ερώτηση, πώς κατάφερε να τα χάσει αμέσως και να ανακτήσει την υπέροχη σιλουέτα της ως μοντέλο, η απάντηση είναι με σκληρή κι εντατική γυμναστική. Σταμάτησε τις υπερβολές στο φαγητό και ξεκίνησε το pilates.

Στην τέταρτη εγκυμοσύνη η Κάτια σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo ζήτησε από τον διατροφολόγο του ειδική διατροφή με την οποία λαμβάνει τις απαραίτητες βιταμίνες ενώ παράλληλα να απομακρύνεται από τα περιττά λιπαρά. Έτσι, λοιπόν, περιόρισε τα γλυκά που λατρεύει, έβαλε στην διατροφή της πολλά λαχανικά και όσπρια και το πίτουρο βρώμης, ένα δημητριακό πλούσιο σε φυτικές ίνες, βιταμίνη Β, πρωτεΐνες και αντιοξειδωτικά που έχει αυτή την ιδιότητα να σε κάνει να νιώθεις χορτάτος.
Scroll To Top