Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Γιώργου Χρανιώτη στη σύζυγό του Γεωργία Αβασκαντήρα

Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Γιώργου Χρανιώτη στη σύζυγό του Γεωργία Αβασκαντήρα

 

Τα γενέθλιά της είχε την Κυριακή η Γεωργία Αβασκαντήρα και ο σύζυγός της, Γιώργος Χρανιώτης θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια μέσα από τα social media γράφοντας κάποια τρυφερά λόγια για εκείνη.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία της συζύγου του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε:

«Ξέρεις πόσο την αγαπάω αυτή την φωτό. Θυμάσαι ποσό είχα εκτιμήσει την τρέλα σου εκείνη την ημέρα και πως την αξιοποίησα μετά. Ήσουν όμορφη και λειτουργικά ανεξέλεγκτη ,έτοιμη να χορέψεις και να κάνεις υπέροχες και εμπνευσμένες σαχλαμάρες. Τότε δεν είμασταν παντρεμένοι, είμασταν μαζί ελεύθεροι κι ωραίοι. Τότε απολάμβανα τον χρόνο μαζί σου, χωρίς να περιμένω κάτι συγκεκριμένο από εσένα.

Σε ζούσα και με ζούσες κι αυτό αρκούσε. Σε κοιτούσα κι έφτανε. Εκείνη την ημέρα κατάλαβα την ποιότητα της τρέλας σου, κατάλαβα την ακίνδυνη επικινδυνότητα σου, κατάλαβα ότι αξίζει να το πάμε το πράγμα μαζί ,κι ότι γίνει. Κι έγινε!!!!!Μικρή μου νεράιδα, συνέχισε να κάνεις τα μαγικά σου αυτά που με κάνουν να μην φοβάμαι τίποτα και να ονειρεύομαι.

Μικρή μου να σε χαίρομαι θέλω, εσένα και τον κόσμο σου κι επίσης σε ευχαριστώ για το πιο ωραίο δώρο που έλαβα ποτέ στην ζωή μου. Τον μικρό μας. Μεγαλώνεις ωραία!!!Άλλο έναν χρόνο. Χρόνια σου πολλά Αβασκαντήρι μου!».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ξέρεις πόσο την αγαπάω αυτή την φωτό.Θύμασαι ποσό είχα εκτιμήσει την τρέλλα σου εκείνη την ημέρα και πως την αξιοποίησα μετά.Ήσουν όμορφη και λειτουργικά ανεξέλεγκτη ,έτοιμη να χορέψεις και να κάνεις υπέροχες και εμπνευσμένες σαχλαμάρες.Τότε δεν είμασταν παντρεμένοι,είμασταν μαζί ελεύθεροι κι ωραίοι.Τότε απολάμβανα τον χρόνο μαζί σου,χωρίς να περιμένω κάτι συγκεκριμένο από εσένα.Σε ζούσα και με ζούσες κι αυτό αρκούσε.Σε κοιτούσα κι έφτανε.Εκείνη την ημέρα κατάλαβα την ποιότητα της τρέλλας σου,κατάλαβα την ακίνδυνη επικινδυνότητα σου,κατάλαβα ότι αξίζει να το πάμε το πράγμα μαζί ,κι ότι γίνει.Κι έγινε!!!!!Μικρή μου νεράιδα,συνέχισε να κάνεις τα μαγικά σου αυτά που με κάνουν να μην φοβάμαι τίποτα και να ονειρεύομαι.Μικρή μου να σε χαίρομαι θέλω,εσένα και τον κόσμο σου κι επίσης σε ευχαριστώ για το πιο ωραίο δώρο που έλαβα ποτέ στην ζωή μου.Τον μικρό μας.Μεγαλώνεις ωραία!!!Άλλο έναν χρόνο.Χρόνια σου πολλά Αβασκαντήρι μου!!!! #happybirthday #mybaby #mylove #precius #32 #lifeisabeach #georgia #babe

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chraniotis Giorgos Official (@chraniotis_giorgos_official) στις

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

 

Scroll To Top