Οι ευχές της Ευγενίας Νιάρχου για τα γενέθλια του πατέρα της!

Οι ευχές της Ευγενίας Νιάρχου για τα γενέθλια του πατέρα της!

 

Ο Φίλιππος Νιάρχος πριν από λίγες ημέρες είχε τα γενέθλιά του και η κόρη του, Ευγενία, θέλησε να του ευχηθεί δημόσια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H ίδια ανήρτησε κάποιες σπάνιες φωτογραφίες στα social media, τόσο από εκείνον όσο και από κοινές τους εμφανίσεις, λέγοντας ότι είναι το σημαντικότερο πρόσωπο της ζωής της.

Ο Φίλιππος Νιάρχος ο οποίος ασχολείται με τις επιχειρήσεις, είναι ο πρωτότοκος γιoς του Σταύρου Νιάρχου και της Ευγενίας Λιβανού και ζει μόνιμα στο Μονακό. Συγκαταλέγεται στην λίστα Forbes με τους κραταιούς του κόσμου, η προσωπική του περιουσία αγγίζει τα 3 δις, διαθέτει ιδιωτικό νησί την Σπετσοπούλα και θεωρείται ένας από τους πιο δυνατούς συλλέκτες τέχνης στον κόσμο καθώς η προσωπική του συλλογή κοστολογείται αρκετά εκατομμύρια.

Ωστόσο, ίδιος έχει χαμηλό προφίλ έρχεται αθόρυβα στην Ελλάδα, ενώ τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του συγκαταλέγονται στους Εθνικούς ευεργέτες. Ο Φίλιππος Νιάρχος που σήμερα έκλεισε τα 66 του χρόνια, κουβαλά ένα «μυθικό» επώνυμο, απέχει από κάθε κοινωνική δραστηριότητα και δεν έχει δώσει ποτέ συνέντευξη στον Τύπο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top