Μια εντυπωσιακή φωτογράφιση για το Cosmopolitan έκανε η εγκυμονούσα Emma Roberts, η οποία στο πλαίσιο της συνέντευξης που συνόδευε τη φωτογράφιση, μίλησε για την εγκυμοσύνη της και το ταξίδι της μέχρι να γίνει μητέρα.

Η διάσημη ηθοποιός, η οποία σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι, αποκάλυψε πως η μητρότητα αποτελούσε όνειρο ζωής, ωστόσο η ίδια δυσκολεύτηκε πολύ μέχρι να μείνει έγκυος.  

«Από τότε που ήμουν μικρή, ήθελα να αποκτήσω ένα μωρό, θεωρητικά. Όταν ήμουν παιδί, παρακαλούσα τη μαμά μου να αποκτήσει κι άλλο μωρό. Την ημέρα, που έφερε την αδερφή μου στο σπίτι από το νοσοκομείο, θυμάμαι ότι την κράτησα, ήθελα να την ντύσω και να παίξω μαζί της. Στα 16, σκέφτηκα, “Μέχρι τα 24 μου, θα είμαι παντρεμένη με παιδιά”.

Με τα επαγγελματικά ταξίδια και τον χρόνο που αφιερώνεις για τις εργασιακές υποχρεώσεις, δεν είναι πάντα εύκολο να αποκτάς οικογένεια με τον παραδοσιακό και ιδανικό τρόπο», είπε η ίδια.

Κατόπιν πρόσθεσε: «H ιδέα γεννήθηκε στο μυαλό μου, όταν πριν από μερικά χρόνια, έμαθα ότι είχα ενδομητρίωση. Είχα πάντα εξουθενωτικές κράμπες και περιόδους, τόσο άσχημες που έλειπα από το σχολείο και, αργότερα, έπρεπε να ακυρώνω και τις συναντήσεις μου. Μάλιστα, μου είχαν πει ότι θα έπρεπε να καταψύξω τα ωάρια μου».
 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!