Η έκρηξη της Σοφίας Δανέζη στο Big Brother για όσα της καταλογίζουν

Η έκρηξη της Σοφίας Δανέζη στο Big Brother για όσα της καταλογίζουν

 

Ποιος είδε τη Σοφία Δανέζη και δεν τη φοβήθηκε. Στο επεισόδιο της Πέμπτης του Big Brother είδαμε τη Σοφία Δανέζη να εξοργίζεται τόσο πολύ και να προχωράει σε μια κίνηση που κανείς δεν περίμενε. Όλα ξεκίνησαν όταν η Ραμόνα μετέφερε στην Άννα Μαρία ότι η Σοφία είχε πει ότι όποιος είναι μαζί της στο σπίτι είναι στόχος.

Η Άννα Μαρία αντέδρασε και ζήτησε από τη Σοφία σε έντονο ύφος να της πει γιατί λέει τέτοια πράγματα με την δεύτερη να χάνει τον έλεγχο όσο εξηγούσε ότι δεν θυμάται να έχει πει κάτι τέτοιο ή το είπε αλλιώς και δεν έγινε κατανοητό. Η Σοφία πιέστηκε τόσο που κάποια στιγμή άρχισε να βγάζει κραυγές βγαίνοντας έξω ενώ προσπάθησε να γυρίσει πίσω για να αναμετρηθεί με την Άννα Μαρία αλλά οι συγκάτοικοι δεν την άφησαν.

Με αυτήν την έκρηξη η Σοφία αποφάσισε ότι θέλει να φύγει από το σπίτι κι άρχισε να μαζεύει τα πράγματά της λέγοντας ότι δεν θα την τρελάνουν εκεί μέσα και ζητώντας από τον Big Brother να καλέσει ταξί για να φύγει από το παιχνίδι.Θα αποχωρήσει οικειοθελώς η Σοφία Δανέζη ή θα αλλάξει γνώμη με κάποιον τρόπο;

Πάντως στις κάρτες με τα τηλέφωνα για να ψηφίσει ο κόσμος τον παίκτη που θέλει να παραμείνει, το όνομά της είναι ακόμα ανάμεσα στων υπολοίπων.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top