Η Ελεονώρα Μελέτη, σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ!, μίλησε για τον έντονο σχολιασμό που δεχόταν στο παρελθόν και τις επιπτώσεις που είχε στην υγεία της.

Γιατί προσπάθησαν να σε «πουλήσουν» ως κάτι που δεν ήσουν.

Αυτό δεν με ενόχλησε τόσο, μπορούσα να το διαχειριστώ. Κι εκείνοι το έβλεπαν ότι δεν γινόταν. Η ίδια προσωπικότητα ήμουν, απλά πιο ψαρωμένη.

Ήξεραν στον ΑΝΤ1 ότι ήμουν αγρίμι κι όχι πρόβατο. Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν η απρόκλητη επίθεση που δεχόμουν από όλους σχεδόν. Για αυτό όταν το βλέπω να συμβαίνει σε άλλους, ταυτίζομαι και θέλω να τους προστατεύσω. Το ένιωσα έντονα με την Μαλέσκου. Δεν είναι εύκολο να το καταλάβεις, αν δεν το έχεις ζήσει ο ίδιος.

Εσένα είχε επιπτώσεις και στην υγεία σου όμως.

Αρρώστησα. Νοσηλεύτηκα. Ήμουν στο νοσοκομείο και συνέχιζαν να με χτυπάνε. Άνθρωποι που μου μιλάνε σήμερα σαν να μην έχει γίνει τίποτα. Εγώ όμως πάντα θα θυμάμαι.

Ποιους φίλους να έχω λοιπόν από το χώρο όταν έχω ζήσει αυτήν την τραυματική εμπειρία;

Τα έχω αφήσει αυτά πίσω μου αλλά ένα τραύμα υπάρχει. 

Ξέρεις ότι δεν κάνω δημόσιες σχέσεις, δεν πάω σε καλέσματα, δεν ακολουθώ το σύστημα γιατί ακριβώς από αυτό το σύστημα έχω καεί στο παρελθόν. Και δεν ήθελα να συμβεί ξανά. Θέλω να βρίσκομαι μόνο όπου νιώθω ασφαλής. Ευτυχώς, έχω την επαφή με τον κόσμο μέσα από τα social media. Αν είχα ίσως τότε τη στήριξη αυτή, θα είχα αντιμετωπίσει καλύτερα αυτό που βίωνα από τα Μέσα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!