Η εξομολόγηση της Φωτεινής Πετρογιάννη: «Κάποιες ιστορίες είναι κρυμμένες βαθιά μέσα μας»

Η εξομολόγηση της Φωτεινής Πετρογιάννη: «Κάποιες ιστορίες είναι κρυμμένες βαθιά μέσα μας»

 

H Φωτεινή Πετρογιάννη, το απόγευμα της Δευτέρας, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μίλησε για την περιπέτεια υγείας που βίωσε το 2012, όταν έπασχε από ενδομητρίωση.

Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος του Alpha, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τη δική της ιστορία και να στείλει ένα μήνυμα στις γυναίκες ακολούθους της.

Η Φωτεινή Πετρόγιαννη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κάποιες ιστορίες είναι κρυμμένες βαθιά μέσα μας. Γιατί είναι ιστορίες πόνου, πόνου τόσο δυνατού, όπως αυτός της ενδομητρίωσης. Άκουσα πρώτη φορά τη λέξη «ενδομητρίωση» το 2012 όταν έκανα το πρώτο μου χειρουργεί».

«Τότε δεν ήξερα πολλά, όμως έψαξα, έμαθα, συμβουλεύτηκα… γιατί όταν γνωρίζεις, ο πόνος με ένα μαγικό τρόπο γίνεται λιγότερος! Στη φωτογραφία που βλέπεις, αγγίζω το σημείο που χειρουργήθηκα! Έχει μια μικρή πληγή ακόμα, όμως δε με νοιάζει! Αρκεί που έφυγε η πληγή από μέσα μου! Ο πόνος της ενδομητρίωσης, μπορεί κάποιες φορές να είναι σιωπηλός και κάποιες άλλες ηχηρός, όμως σίγουρα είναι πέρα για πέρα αληθινός. Γιατί δεν είναι όλες οι ιστορίες όμορφες και κάθε μία είναι ξεχωριστή με τον δικό της τρόπο» πρόσθεσε η δημοσιογράφος του Alpha.

«Δεν θα είναι ποτέ κάτι απλό! Όσο γλυκιά, πικρή ή άχαρη κι αν είναι, κάθε ιστορία πρέπει να ακουστεί, όσο βαθιά κρυμμένη μέσα μας κι αν βρίσκεται» κατέληξε η Φωτεινή Πετρογιάννη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top