Η εξομολόγηση της Κατερίνας Γερονικολού: «Μετά την καταγγελία που έκανα...»

 Η εξομολόγηση της Κατερίνας Γερονικολού: «Μετά την καταγγελία που έκανα...»

 

 Η Κατερίνα Γερονικολού, ήταν το βράδυ της Τετάρτης καλεσμένη στο The 2night Show και του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η Κατερίνα αναφέρθηκε  στην καταγγελία που έκανε σε βάρος γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού, καθώς και στα συναισθήματα που της προκάλεσε η Ζέτα Δούκα, την οποία θέλησε να στηρίξει και δημόσια. Περιέγραψε όμως με χιουμοριστική διάθεση πώς η μητέρα του Γιάννη Τσιμιτσέλη προσπαθεί, μάταια, να τη μυήσει στην τέχνη της μαγειρικής.

«Οι γυναίκες που έρχονται σε θέση εξουσίας θεωρούν ότι για να τις σέβονται πρέπει να “ανδροποιηθούν”. Αποκάλυψα τις πληγές μου δημόσια και γι΄αυτό μαλάκωσαν. Είμαι περήφανη που έρχομαι εδώ ως ηθοποιός. Δεν έχουν εξαγνιστεί όλοι οι χώροι. Μετά την καταγγελία που έκανα, νιώθω ότι βγήκα προς τα έξω. Να κοιτάξω τους υπόλοιπους συναδέλφους μου στα μάτια και να πω ότι δεν έχω κάποιο μυστικό. Δεν κρύβω μια βαθιά πληγή. Τις αποκάλυψε δημόσια και για αυτό μαλάκωσαν.

Η Ζέτα Δούκα δε είναι φίλη μου, αλλά αυτό που έκανε, μου προκάλεσε πολύ έντονα συναισθήματα, τα οποία δεν ήξερα ότι είχα. Αισθάνθηκα σαν αδελφή της. Σαν να το έχω πάθει εγώ. Ήταν πάρα πολύ αυθόρμητο. Το έκανα για να τη στηρίξω δημόσια. Αλλά τελικά όλο αυτό λειτούργησε σαν ένα κύμα. Και αυτό το κύμα για μένα, έχει πολλή αγάπη. Είμαστε ένα χρόνο άνεργοι, έξω από τον φυσικό μας χώρο, το θέατρο. Εμείς πήραμε ανάσες και αυτό το pause προκάλεσε όλο αυτό» είπε, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Τσιμιτσέλη.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα.

 

Η κουβέντα για την μαγειρική της και τη μητέρα του Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Μείναμε μαζί με τη μαμά του Γιάννη για 10 μέρες. Ενώ η μητέρα του,  με λατρεύει με αγαπάει όταν ο Γιάννης έτυχε να μαγειρέψει ένιωθε ένα σφίξιμο, δεν της άρεσε και μου είπε: “θα σε μάθω εγώ να μαγειρεύεις” και της απάντησα “είμαι καλά εντάξει”… Εμένα δεν ιδρώνει το αυτί μου. Κάνω τόσα άλλα πράγματα…

Έχω κάνει φαγητό και ο Γιάννης, μου είπε ότι δεν του άρεσει, μια φορά, δεύτερη φορά… Ο Γιάννης είναι πολύ ειλικρινής και αυθεντικός άνθρωπος.  Έκανα κριθαρότο με ταχίνι και δεν του άρεσε. Ότι κι αν φτιάχνω δεν ικανοποιείται… Γενικά δεν του αρέσουν τα φαγητά που κάνω…»

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top