Η εξομολόγηση της Κέλλυς Κελεκίδου για την απώλεια των γονιών της

Η εξομολόγηση της Κέλλυς Κελεκίδου για την απώλεια των γονιών της

 

Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν παραχώρησε η Κέλλυ Κελεκίδου, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απώλεια των γονιών της, αλλά και στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σύζυγό της, Νίκο Κουρκούλη.

Ποια ήταν η πιο έντονα προβληματισμένη στιγμή ζωής για σένα;

Βασανίζομαι πολύ όταν υπάρχουν θέματα με την υγεία, επίσης με το «χαμό» της μαμάς μου, με το «χαμό» του πατέρα μου, πέρυσι τον Αύγουστο, που τώρα κλείνει χρόνο. «Έχασα» και το μπαμπά μου… Ήταν νεότατος, 65 χρόνων… Η μαμά μου «έφυγε» 48 χρόνων…Οπότε, όταν βιώνεις τέτοια γεγονότα, όλα τα υπόλοιπα, με λίγη αισιοδοξία, καλή παρέα και την αγκαλιά που σου δίνει η οικογένειά σου, μπορείς να ξεπεράσεις καθημερινά μικρά προβλήματα, που σαφέστατα υπάρχουν και δεν μπορούμε να πούμε πως δεν τα βλέπουμε ή δεν τα αισθανόμαστε.

Έτσι, κρατάω κάποια λόγια του Σταμάτη (σ.σ. Κραουνάκη) στο «μπαούλο» μου και όταν του είπα ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για τη συνεργασία, μου είπε: «Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς, είσαι αυθεντική, μια καθαρή λαϊκή φωνή».Εμένα, αυτό μου έδωσε πολλή δύναμη να συνεχίσω, να κάνω αυτό που κάνω τόσα χρόνια, ξεκινώντας από τη Θεσσαλονίκη, πριν ακόμη γίνουν γνωστά τα τραγούδια μου. Η αυθεντικότητα είναι κάτι που το έχω μάθει μέσα από την οικογένειά μου και προσπαθώ να το καλλιεργήσω και στα παιδιά μου.

Συνεργασία με το σύζυγό σου, Νίκο Κουρκούλη, θέλεις να κάνεις;

Θέλω να συνεργαστώ επαγγελματικά με τον Νίκο, γιατί όχι; Απλά, αυτήν τη στιγμή δεν είναι ο κατάλληλος χρόνος, ο κόσμος μάς αγαπάει και θέλει να μας βλέπει μαζί. Είναι κάτι που πιθανότατα θα το σκεφτούμε, να ξαναβγάλουμε τραγούδι μαζί, αλλά όχι αυτήν τη στιγμή. Αν είναι να γίνει κάτι, θα γίνει, δεν προγραμματίζουμε τίποτα, το μόνο που προγραμματίζουμε είναι το αύριο, άντε μέχρι εβδομάδα…

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top