Η εξομολόγηση της Μαρίας Μπακοδήμου για τους γιους της

Η εξομολόγηση της Μαρίας Μπακοδήμου για τους γιους της

 

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Τετάρτης, η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία αναφέρθηκε στους δυο γιους της, Νικήτα και Άρη, τους οποίους έχει αποκτήσει τον γάμο της με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο.

«Ότι κακό έχω κάνει σαν μάνα, το έχω κάνει. Τέλειωσε εκείνη η περίοδος. Σίγουρα έχω κάνει πολλά λάθη. Τον μεγάλο τον έχω παιδέψει περισσότερο από τον μικρό. Ήταν πιο πιεσμένος σε πολλά! Οπότε, εκείνος σίγουρα το κουβαλάει. Έβαζα όρια, προσπαθούσα. Αν μπορούσα δεν θα τους αμφισβητούσα. Όταν σου λέει κάτι το παιδί και σκέφτεσαι ότι δεν θέλει να κάνει κάτι και είναι κακομαθημένο, είναι πολύ λάθος για να τον καταλάβεις. Ξεκίνα να καταλάβεις αυτό που σου λέει. [...] Όσο τους δείχνουμε εμπιστοσύνη, τόσο πιο υπεύθυνοι γίνονται» είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

Παράλληλα αποκάλυψε: «Δεν φοβήθηκα ποτέ. Από μικρά. Ούτε αν θα τρέξουν, αν θα χτυπήσουν. Πάντα ένιωθα ότι έχουν έναν άγγελο. Έβγαιναν από μικρά, άρχισαν να παίρνουν λεωφορεία πριν από τα άλλα παιδιά. Ήθελα να είναι ανεξάρτητοι, δεν ήθελα να είμαστε σε γυάλα. Πηγαίνανε summer school στο εξωτερικό από πολύ μικρά... Η μόνη μου αγωνία είναι ότι τους έλεγα "κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σε αγγίξει". Και φυσικά πρέπει να κάνεις υπομονή στην εφηβεία. Θα δεις ότι έρχεται ένα παιδί σαν να χάθηκε το δικό σου. Εκείνη την περίοδο θα νομίζεις πως το δικό σου το παιδί, το παλιό, το γλυκό χάθηκε και ήρθε αυτό το βλαμμένο που θα σε βασανίζει για πάντα. Θα σου πει πολύ πικρά πράγματα για να σε πληγώσει».

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top