Η Mena Suvari, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό κυρίως από τον ρόλο της στο «American Beauty» στο πλευρό του Kevin Spacey σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό People αποκάλυψε ότι πάλευε με τον εθισμό της σε ουσίες για να ξεπεράσει τη σεξουαλική κακοποίηση που είχε βιώσει στην εφηβεία.

«Από την ηλικία των 12 ετών έως τα 20 ήμουν θύμα διαρκούς σεξουαλικής κακοποίησης»,  εξομολογήθηκε. Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός όταν ήταν 13 είχε πέσει θύμα βιασμού από τον «KJ», ένα φίλο του μεγαλύτερου αδελφού της. «Ένα μέρος μου πέθανε εκείνη την ημέρα», είπε για την οδυνηρή αυτή εμπειρία.

«Με εκμεταλλεύτηκε, διασκέδασε μαζί μου και μετά με πέταξε. Με αποκάλεσε πόρνη. Ποτέ δεν κατάφερα να εκφραστώ σεξουαλικά με υγιές τρόπο. Η επιλογή μου είχε χαθεί. Και αυτό προστέθηκε στο συναίσθημα που είχα ότι δεν με βλέπουν και δεν με ακούν, και εγκατέστησε την εικόνα που θα είχα για τον εαυτό μου. Ότι αυτή ήταν η αξία μου».

Παράλληλα αποκάλυψε ότι σε ηλικία 15 ετών ο μάνατζέρ της την ανάγκασε να ξεκινήσει μια σεξουαλική σχέση μαζί του. Όπως είπε, δέχτηκε γιατί δεν είχε ένα σταθερό σπίτι και ένιωσε ότι δεν είχε άλλη επιλογή.

«Δεν ένιωθα ότι είχα άλλες επιλογές ή ότι άξιζα μια ζωή που ήταν διαφορετική», είπε. Η Suvari τελικά κατέληξε να κάνει χρήση ουσιών για να αντιμετωπίσει τα τραύματά της. «Στράφηκα σε οποιοδήποτε μορφή φαρμάκων μπορούσα να βρω για να τα βγάλω πέρα. Προσπαθούσα να επιβιώσω», πρόσθεσε.

Παρά το γεγονός ότι εκείνος την κακοποιούσε σεξουαλικά και συναισθηματικά, εκείνη πίστευε ότι φταίει η ίδια για όλα. «Θυμάμαι να σκέφτομαι ότι μάλλον έτσι είναι οι σχέσεις. Τα ουρλιαχτά, οι βρισιές, η κακοποίηση», είπε.

Μάλιστα εκείνη την εποχή πρωταγωνίστησε στο «American Beauty» με τον Kevin Spacey και θυμάται ότι είχε νιώσει άβολα σε μια σκηνή τους. Προκειμένου να τη βοηθήσει να προετοιμαστεί για μια κοινή τους σκηνή της πρότεινε να ξαπλώσουν μαζί στο κρεβάτι πολύ κοντά ο ένας στον άλλο. «Με κρατούσε απαλά. Ήταν πολύ γαλήνια αλλά παράξενα και ήταν κάτι ασυνήθιστο», σχολίασε η Suvari.

H σταρ αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία της ελπίζοντας ότι μπορεί να βοηθήσει κάποιον άλλο: «Αυτή είναι η αλήθεια μου. Ελπίζω να μπορώ να βοηθήσω κάποιον άλλο να δει την αξία του. Αν μπορώ να μειώσω τον πόνο κάποιου, τότε θέλω να το κάνω, γιατί εγώ δεν είχα κανέναν».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού