Η εξομολόγηση της Ρένας Κουβελιώτη: «Είναι στιγμές που δεν θυμάμαι αν είμαι άνδρας ή γυναίκα…»

Η εξομολόγηση της Ρένας Κουβελιώτη: «Είναι στιγμές που δεν θυμάμαι αν είμαι άνδρας ή γυναίκα…»

 

Πριν από λίγες ημέρες, η δημοσιογράφος του ALPHA, Ρένα Κουβελιώτη αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει μια σοβαρή ασθένεια, που λέγεται συρρίκνωση εγκεφάλου και προκαλεί άνοια.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Τα Νέα», η δημοσιογράφος αποκάλυψε πώς εντόπισε το πρόβλημα υγείας της και περιέγραψε τον τρόπο που αντιμετωπίζει μια κρίση της.

«Το κατάλαβα μέσω των κρίσεων που είχα, οι οποίες ευτυχώς διαρκούν πολύ λίγο. Για κάποια λεπτά πέφτει μαύρο. Δεν χάνω τις αισθήσεις μου, αλλά όλα μού είναι άγνωστα, σαν να τα βλέπω πρώτη φορά. Αν τύχει και είμαι στο αυτοκίνητο ανάβω αλάρμ και σταματάω στην άκρη, Ευτυχώς- και δεν μπορώ να γνωρίζω γιατί- θυμάμαι αυτή την κίνηση: να μειώσω ταχύτητα, να πατήσω φρένο και να σταματήσω το αυτοκίνητο. Ίσως λειτουργεί η αίσθηση της αυτοσυντήρησης. Αλλά όλα σβήνουν.

Είναι στιγμές που δεν θυμάμαι τίποτα. Ούτε αν είμαι άντρα ή γυναίκα. Κοιτώ τα χέρια μου και έτσι αντιλαμβάνομαι το φύλο μου», υπογράμμισε η Ρένα Κουβελιώτη.

Όσον αφορά τις κρίσεις είπε: «Είναι μερικά λεπτά που είμαι τελείως μόνη. Δεν υπάρχει ταυτότητα, δεν υπάρχουν συγγενείς, παιδιά, φίλοι, δεν υπάρχει προορισμός δεν υπάρχει παρελθόν. Φοβάμαι πάρα πολύ. Είναι σαν ελεύθερη πτώση που δεν ξέρεις τι υπάρχει από κάτω. Έχω σκεφτεί πολλές φορές ότι αυτή τη μοναξιά βιώνουν και εκείνοι που ανοίγουν την πόρτα του σπιτιού τους και χάνονται. Αυτή η λαθραία ματιά στο συναίσθημά τους είναι τρομακτική».

Τι είναι αυτό, όμως, που δεν θα ήθελε να ξεχάσει με τίποτα;

«Εννοείται ο,τιδήποτε έχει να κάνει με τα παιδιά μου. Δεν υπάρχει τίποτα πιο πολύτιμο για εμένα. Φυσικά δεν θα λυπηθώ αν χάσω τις απογοητεύσεις που έχω ζήσει. Δεν θα ήθελα να αισθανθώ ξανά αρνητικά συναισθήματα. Ναι αυτά θα ήθελα να σβηστούν», λέει χαρακτηριστικά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top