Η εξομολόγηση της Uma Thurman για την έκτρωση που έκανε ως έφηβη

Η εξομολόγηση της Uma Thurman για την έκτρωση που έκανε ως έφηβη

 

Η Uma Thurman μέσα από ένα άρθρο της στην Washington Post, μοιράστηκε για πρώτη φορά το «πιο σκοτεινό μυστικό» της.

Η ηθοποιός καταδίκασε την απαγόρευση των εκτρώσεων στο Τέξας, γράφοντας για τη δική της εμπειρία, όταν ήταν ακόμη έφηβη, που αναγκάστηκε να διακόψει μία εγκυμοσύνη.

Πλέον στο Τέξας καταγγέλλεις μία γυναίκα που κάνει έκτρωση και κερδίζεις 10 χιλιάδες δολάρια.

«Αυτός ο νόμος είναι μία ακόμη διάκριση ενάντια σε όσους βρίσκονται σε οικονομική δυσχέρεια και, συχνά, ενάντια στους συντρόφους τους. Γυναίκες και παιδιά πλούσιων οικογενειών διατηρούν όλες τις επιλογές του κόσμου και αντιμετωπίζουν ελάχιστο κίνδυνο. Είμαι τρομερά λυπημένη επίσης, που ο νόμος βάζει τον έναν πολίτη απέναντι από τον άλλο, δημιουργώντας τιμωρούς που θα κατασπαράξουν αυτές τις μη προνομιούχες γυναίκες, αφαιρώντας τους την επιλογή να μην κάνουν παιδιά που δεν μπορούν να φροντίσουν ή εξαφανίζοντας τις ελπίδες τους για τη μελλοντική οικογένεια που μπορεί να επιλέξουν», είπε αρχικά.

 

 

Στη συνέχεια έγραψε για την απόφασή της να κάνει έκτρωση σε μικρή  ηλικία, όταν ένιωθε ανήμπορη να προσφέρει μία σταθερή ζωή σε ένα παιδί, κάτι που της επέτρεψε να γίνει μητέρα όταν ήταν πια έτοιμη να τα μεγαλώσει σωστά.

Έτσι, οι κόρες της, Maya και Luna, και ο γιος της, Levon, έχουν μία μαμά που τους παρέχει τα πάντα.
«Αυτό ήταν το πιο σκοτεινό μου μυστικό ως τώρα. Είμαι 51 ετών και το μοιράζομαι μαζί σας από το σπίτι που μεγάλωσα τα τρία παιδιά μου, που είναι η περηφάνια και η χαρά μου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Σε όλες εσάς – γυναίκες και κορίτσια από το Τέξας, που φοβάστε να τραυματιστείτε από κυνηγούς κεφαλών. Σε όλες τις εξοργισμένες γυναίκες που βλέπουν τα δικαιώματα του σώματός τους να τους αφαιρούνται από την πολιτεία. Και σε όλες εσάς που γίνατε πιο ευάλωτες και νιώθετε ντροπή επειδή έχετε μήτρα – έχω να πω: Σας βλέπω. Έχετε θάρρος. Είστε πανέμορφες. Μου θυμίζετε τις κόρες μου», κατέληξε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top