Συνέντευξη στο 7 ΜΕΡΕΣ TV, παραχώρησε ο Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε αντιμετωπίσει παλαιότερα, που χρειάστηκε να κάνει έξι μήνες αποθεραπείας.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής ανέφερε ότι ήταν σοβαρό το πρόβλημα, ότι δεν υπήρχε φόβος να μην ξαναπερπατήσει αλλά υπήρχε μεγάλη ανάγκη να δυναμώσει τον οργανισμό του καθώς υπήρχε περίπτωση να αποδυναμωθεί και να του προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Διάβασα ότι αντιμετώπισες μια σοβαρή ασθένεια. Απαιτήθηκαν έξι μήνες αποθεραπείας, προκειμένου να αποφευχθεί οποιοδήποτε ενδεχόμενο να μη μπορείς να περπατήσεις;

Δεν υπήρχε ενδεχόμενο να μην μπορώ να περπατήσω. Έπρεπε να δυναμώσω, όμως. Αν οι εξετάσεις δεν ήταν καλές θα μπορούσα να έχω πολύ σοβαρό πρόβλημα στην υγεία μου. Επειδή είχα πάρει πολλή κορτιζόνη, είχα αποδυναμωθεί. Έπρεπε να ξεκινήσω κάποια πράγματα από την αρχή.

Τι σε δίδαξε αυτή η περιπέτεια;

Συνειδητοποίησα ότι ποτέ δεν ξέρει κανένας μας τι θα φέρει ο χρόνος. Αποφάσισα συνειδητά να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα. Έτσι δημιούργησα και το χώρο μου, το Modus Vivendi.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!