Η εξομολόγηση του Λεωνίδα Κακούρη: «Την κατάθλιψη την πέρασα δύσκολα»

Η εξομολόγηση του Λεωνίδα Κακούρη: «Την κατάθλιψη την πέρασα δύσκολα»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» μίλησε ο Λεωνίδας Κακούρης, ο οποίος μίλησε για τη σκοτεινή περίοδο της κατάθλιψης αλλά και την οικογένεια του και τον ρόλο του πατέρα.

Αναφερόμενος στις δύσκολες περιόδους της ζωής του που πάλεψε με την κατάθλιψη ο Λεωνίδας Κακούρης είπε:

«Υπήρχαν σκοτεινές περίοδοι στη ζωή μου που ένιωθα ότι τα μπαλόνια μου δεν είχαν πολύ αέρα, είχα χαμηλές πτήσεις, απέφευγα τον κόσμο. Αν μπεις σε εσωτερική φυλακή, αν πιαστείς στα δίχτυα της κατάθλιψης, δεν μπορείς να βγεις, όπου και να πας θα είσαι φυλακισμένος».

«Την κατάθλιψη την πέρασα δύσκολα, κράτησε 4-5 μήνες και μετά από χρόνια που μεσολάβησαν επανήλθε κάποια στιγμή. Η κατάθλιψη περιμένει πάντα στη γωνία και πρέπει να έχεις το νου σου, μόλις ακούς βαριά την ανάσα σου, πρέπει να πηγαίνεις και να της δίνεις μια κλωτσιά. Πρέπει να κάνεις το αντίθετο από αυτό που θέλει η κατάθλιψη να σε βάλει να κάνεις, αντί να κλειστείς πρέπει να ανοίγεσαι, αντί να μπαίνεις να βγαίνεις. Η ζωή είναι πάντα υπέροχη», πρόσθεσε ο Λεωνίδας Κακούρης.

Όσον αφορά την πατρότητα και τα παιδιά του, ο Λεωνίδας Κακούρης είπε: «Φυσικά και στην οικογένειά μου κάνουμε καταπληκτικά καραγκιοζιλίκια και γελάμε πολύ, είναι οι πιο ωραίες στιγμές. Βάζω όρια στα παιδιά, αλλά δεν είμαι αυστηρός, ούτε ποτέ επιβάλλομαι με φωνές σε αυτά. Με τα παιδιά η επικοινωνία δεν είναι εύκολη, η κόρη μου είναι στην εφηβεία που είναι μια τρομερή ηλικία και τα παιδιά έχουν και πολλά νεύρα».

Δείτε τι άλλο είπε εδώ:

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top