Η εξομολόγηση του Μάκη Δημάκη για την προσωπική του ζωή!

Η εξομολόγηση του Μάκη Δημάκη για την προσωπική του ζωή!

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν», παραχώρησε ο Μάκης Δημάκης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής και εξηγεί πως έχει καταφέρει να την κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Για την προσωπική σου ζωή δεν μιλάς δεν γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα, τα κρύβεις καλά;

Δεν θα μάθετε και πολλά, γιατί δεν μιλάω για την προσωπική μου ζωή, προσπαθώ το κομμάτι αυτό να το κρατάω ξεχωριστό και απομονωμένο. Πάντως, είμαι καλά και περνάω όμορφα. Προτιμώ για την προσωπική μου ζωή να γράφονται αν είμαστε ευτυχισμένοι ή όχι, δεν μου αρέσει.

Είσαι των σχέσεων;

Οι άνθρωποι χρειάζεται να έχουν σχέσεις, ειδικά στην ηλικία που είμαι εγώ, όχι στην ηλικία των 25 χρόνων. Χρειάζεται να υπάρχει ηρεμία στο σπίτι, για να μπορείς να είσαι αποδοτικός στη δουλειά.

Καταφέρνεις να τα ισορροπείς; Όταν είσαι καλά στα προσωπικά σου, συμβαίνει το ίδιο και στα επαγγελματικά;

Έχω έναν τρόπο να παίρνω από το καλό τη δύναμη και να βοηθάω το άλλο. Αν τα προσωπικά μου είναι καλά, παίρνω από εκεί τη δύναμη για να βοηθήσω τη δουλειά μου, όπως και το αντίστροφο.

Αν δεν συμβαίνει σε κανένα από τα δύο να είσαι καλά, τι γίνεται;

Τότε μπορεί να είναι ή οικογένεια μου ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να μου δώσει δύναμη. Πάντως, από το θετικό θα πάρω κουράγιο, δεν θα αφήσω αυτό που πάει περίεργα να με «ρίξει».

Scroll To Top